AllesOverCrypto lanceert Crypto Summit en stoomt beginners binnen één week klaar voor de cryptowereld

AllesOverCrypto komt met de Crypto Summit. Dit is een week waarin je de juiste basis legt om verantwoord te starten met crypto, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. De week is bedoeld voor beginners. Ze zijn ook van plan een educatieweek voor gevorderden te lanceren.

De Crypto Summit is volledig online. Je zal van maandag tot en met vrijdag belangrijke educatielessen ontvangen en word je daaromheen actief begeleid in de Discord-community van AOC. Hier kan je jouw vragen stellen en kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Een van de hoogtepunten van de week is het online webinar op vrijdag. Hier zal je leren over marktcyclussen en hoe je hiervan profiteert. Volgens AllesOverCrypto kan de kennis hiervan letterlijk het verschil maken tussen of je geld verdient met crypto of geld verliest.

Aan het einde van de Crypto Summit:

  1. Heb jij jouw eerste cryptomunt gekocht
  2. Weet je welk effect emoties hebben op jouw investeringen
  3. Heb je jouw cryptomunten veilig opgeslagen
  4. Weet je straks ook hoe je de munten weer om kan zetten naar euro’s en op je bankrekening kan storten
  5. Weet je wat marktcyclussen zijn en met welke bewezen strategie je hiervan kan profiteren

Het doel van de gratis Crypto Summit is om meer mensen bekend te maken met crypto en hen te helpen om op een verantwoorde manier te starten. De makers van de summit geven aan dat ze zelf veel beginnersfouten hebben gemaakt en dat ze hier anderen graag voor willen behoeden. 

“Door gratis educatie aan te bieden willen we drempels wegnemen en mensen de kans geven om zelf te ontdekken wat crypto is en wat het voor hen kan betekenen. Of je nu geïnteresseerd bent in het investeren in crypto of gewoon meer wilt weten over deze spannende nieuwe technologie, de gratis Crypto Summit is een uitstekende manier om te beginnen, aldus Jurgen van AllesOverCrypto”.

Wil je graag starten met crypto maar ontbreekt het nog aan de juiste kennis? Dan is deze online workshop van AllesOverCrypto ideaal voor jou. Via de onderstaande knop kan jij je direct gratis aanmelden. We wensen je veel plezier!

Crypto Summit – Starten met crypto binnen één week

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!