Deze altcoin, met een focus op AI, is al met 1.100 % gestegen in 2023, en lijkt niet te stoppen!

De op blockchain gebaseerde altcoin voor kunstmatige intelligentiediensten SingularityNET (AGIX) is gestegen van $0,04 op 1 januari tot $0,48 op het moment van schrijven, wat neerkomt op een snelle stijging van 1.100% in ongeveer twee maanden.

De altcoin is de afgelopen zeven dagen al met 16% gestegen, zelfs toen de Bitcoin koers in dezelfde periode daalde van ongeveer $23.500 naar $22.491.

De geweldige prestaties van AGIX komen in een tijd waarin het verhaal over de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie de krantenkoppen blijft domineren.

Miljardair en technologiemagnaat Elon Musk heeft naar verluidt contact opgenomen met AI-onderzoekers om de mogelijkheid te bespreken om een ​​nieuw laboratorium te creëren dat de ontwikkeling van een nieuw project zou onderzoeken om de populaire chatbot ChatGPT te evenaren.

Terwijl giganten als Microsoft, Elon Musk en ChatGPT vechten om de markt van AI te veroveren, blijven crypto-projecten als SingularityNET ook doorontwikkelen om een stuk van de taart in handen te krijgen. Zo heeft het project dit jaar ook een grote update uitgebracht.

Het ontwikkelingsteam van het protocol zei dat ze een ecosysteem van projecten bouwen die de groei en het tokengebruik zouden stimuleren op het gebied van gedecentraliseerde financiën (DeFi), robotica, biotech, gaming, media en AI op ondernemingsniveau.

Mocht je meer interesse hebben in AI crypto-projecten, dan kun je hier onze “top 5 AI crypto-projecten van dit moment” vinden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!