Shiba Inu (SHIB) lanceert “Join Shibarium” portal

Shiba Inu’s (SHIB) langverwachte layer-2 blockchain Shibarium heeft een portal uitgebracht dat is bedoeld om de acceptatie van het nieuwe netwerk te stimuleren, genaamd “Join Shibarium”.

Het portal is ontworpen als een hub voor ontwikkelaars, contentmakers, bedrijfseigenaren en werkzoekenden die willen bijdragen aan het Shiba Inu-ecosysteem. Tevens hoopt hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama dat de nieuwe site het gemakkelijker zal maken voor iedereen die op Shibarium wil bouwen om samen te werken. Hij gaf het volgende aan:

“In het ideale geval kunnen we met dit intakesysteem de beste projecten vinden en koppelen aan anderen die kunnen helpen of assisteren. Het stelt ons in staat om het leger te ontmoeten en daarbij georganiseerd te blijven.

Het stelt ons in staat om het bereik van Shibarium met professionele bedrijven te vergroten en stelt ons in staat om onze relaties met bedrijven waarmee we in het verleden contact hebben gehad, opnieuw in te stellen. Ten slotte helpt het ons de juiste validators te vinden.”

Shibarium is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met andere layer-2 schaaloplossingen zoals Polygon (MATIC). Met het nieuwe netwerk kunnen ontwikkelaars aangepaste tokens maken binnen het Shiba Inu-ecosysteem. Er wordt ook verwacht dat het de transactiesnelheden aanzienlijk zal versnellen en de gaskosten zal verlagen.

Terwijl Shibarium zich opmaakt voor een aanstaande bèta-lancering, stuurde Kusama ook een waarschuwing naar cryptohandelaren, waarin ze worden gewaarschuwd om uit te kijken naar nieuwe tokens die op het ontluikende netwerk worden gelanceerd. Hij zei het onderstaande:

“Belangrijke herinnering: tijdens de bèta zijn alle tokens en producten op het bètanetwerk UITSLUITEND voor testdoeleinden. Laat je niet oplichten en koop niets wat je op Shibarium vindt tot de lancering van het hoofdnet van Shibarium.”

De bètaversie van Shibarium wordt naar verwachting volgende week gelanceerd. Een lanceringsdatum voor de officiële release is nog niet vastgesteld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!