Shibarium Beta wordt volgende week gelanceerd

Het officiële Twitter-account van de governance-token van ShibaSwap, Bone (BONE), onthulde de langverwachte lanceringsdatum van de “layer-2-blockchain Shibarium”. In de tweet werd aangegeven dat “het is bevestigd dat Shibarium Beta volgende week zal worden uitgebracht”.

De aankondiging komt nadat de bekende SHIB-influencer en YouTuber, bekend als YourPOP, zaterdag een video publiceerde over de lanceringsdatum van Shibarium. In de video voorspelde hij dat de betaversie volgende week zal worden uitgebracht. Dit werd nu dus bevestigd door het officiële account van BONE.

Shibarium populair op Crypto Twitter

Gesprekken rondom Shibarium op Crypto Twitter waren niet te missen, met veel tweets en retweets. Omdat Shytoshi Kusama geen blogs of aankondigingen heeft geplaatst over de lancering van Shibarium, bleven velen van de SHIB-gemeenschap speculeren over de exacte datum.

De lancering van de Shibarium Beta leidde dan ook tot stijgingen voor SHIB en BONE. Op het moment van schrijven handelt SHIB tegen $0,00001319, wat een prijsstijging is van 6% op weekbasis. BONE wordt daarentegen verhandeld voor $1,85 en steeg met meer dan 10% in een dag en 31,5% in een week.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!