Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

CryptoBenelux kondigt samenwerking aan met XT.COM

Als één van de grootste crypto-nieuwswebsites van Nederland, zijn we verheugd om een strategisch partnerschap aan te kondigen met XT.COM, ’s werelds eerste sociale handelsplatform. Deze samenwerking zal de sterke punten van beide bedrijven samenbrengen om een ​​uitgebreide en informatieve handelservaring voor XT.COM-gebruikers te bieden, terwijl ervoor wordt gezorgd dat onze lezers op de hoogte blijven van de nieuwste web3-projecten die op XT.COM worden vermeld en andere interessante handelsevenementen.

XT.com – bekend om zijn geavanceerde handelstechnologie van, waardoor gebruikers toegang krijgen tot een breder scala aan handelsparen en een hoger niveau van liquiditeit – zal kunnen profiteren van de gebruikersbasis en kennis in de Nederlandse/Belgische markt. Dit terwijl onze lezers ook kunnen profiteren van XT.COM’s lage handelskosten en snelle handelsengine. Daarnaast omvat de samenwerking een gezamenlijke marketingcampagne om de voordelen van de handel in cryptocurrency en de diensten die door beide bedrijven worden aangeboden, onder de aandacht te brengen. XT.COM CEO, Albin Warin, zei het volgende over de samenwerking:

“We zijn verheugd om samen te werken met CryptoBenelux, een bedrijf met een sterke reputatie en een toegewijd gebruikersbestand. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons bereik uit te breiden en onze geavanceerde handelstechnologie aan meer gebruikers aan te bieden, waardoor de algemene acceptatie van cryptocurrency wordt gestimuleerd. Bovendien zullen het cryptonieuws en de analyse van CryptoBenelux van onschatbare waarde zijn voor XT.COM-gebruikers om op de hoogte te blijven van de markt.”

Max Latupeirissa, eigenaar en oprichter van CryptoBenelux, reageerde ook op de samenwerking, waarin hij aangaf “erg enthousiast te zijn over de samenwerking met XT.COM en het bereiken van onze gedeelde doelen.” Hij vervolgde met:

“Met de ervaring en connecties van XT.COM op de Aziatische markt en onze ervaring en connecties op de Europese markt, kunnen we elkaar helpen om ons publiek en klantenbestand te laten groeien.”

Over XT.COM

XT.COM, opgericht in 2018, bedient nu meer dan 6 miljoen geregistreerde gebruikers, meer dan 1.000.000+ maandelijkse actieve gebruikers, 40+ miljoen gebruikers in het ecosysteem en 800+ handelsparen. Het platform bestrijkt een rijke verscheidenheid aan handelscategorieën samen met een NFT-geaggregeerde marktplaats en streeft ernaar om tegemoet te komen aan zijn grote gebruikersbestand door een veilige, vertrouwde en intuïtieve handelservaring te bieden.

Als ’s werelds eerste sociale handelsplatform voor digitale activa, ondersteunt XT.COM ook op sociale netwerkplatforms gebaseerde transacties om onze cryptodiensten toegankelijker te maken voor gebruikers over de hele wereld. Om een ​​optimale gegevensintegriteit en -beveiliging te garanderen, beschouwt het gebruikersbeveiliging bovendien als topprioriteit.

Website: https://www.xt.com/

Twitter: https://twitter.com/XTexchange

Telegram: https://t.me/XTsupport_EN

Over CryptoBenelux

CryptoBenelux is een in Nederland gevestigde crypto-nieuwswebsite en -community die tot doel heeft het laatste nieuws en informatie over de cryptocurrency-markt te verstrekken. Het platform is een one-stop-shop voor alles wat met crypto te maken heeft, en behandelt een breed scala aan onderwerpen, zoals marktanalyse, handelsstrategieën en ontwikkelingen op het gebied van regelgeving.

De website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor deze toegankelijk is voor zowel ervaren handelaren als degenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency. Het platform heeft ook een community-gedeelte, waar gebruikers in contact kunnen komen met andere crypto-enthousiastelingen en hun kennis en inzichten kunnen delen. De website wordt regelmatig bijgewerkt met het laatste nieuws en analyses, waardoor het een bron van onschatbare waarde is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de cryptomarkt. Het team achter de website is toegewijd aan het verstrekken van nauwkeurige en onbevooroordeelde informatie, zodat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat ze de meest actuele en relevante informatie krijgen.

Website: https://cryptobenelux.com/

Twitter: https://twitter.com/CryptoBenelux1

Facebook: https://www.facebook.com/cryptobenelux/

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!