Nederlandse analist ziet enorme kansen voor Ethereum

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft onlangs aan zijn ruim 600.000 volgers op Twitter aangegeven dat hij enorme kansen ziet op Ethereum (ETH). Hij tweette het volgende:

“Gebied waarin ik geïnteresseerd ben in ETH. De dips die nu komen zijn waarschijnlijk de beste opties voordat de relief rally zal plaatsvinden. Enorme kansen als je nog niet op de markt bent.”

Volgens de grafiek van de analist is de regio van $1.460 een prijs waar handelaren in zouden moeten stappen. Momenteel staat de Ethereim koers op $1.536. Een daling naar deze koers zou ongeveer 5% betekenen.

Op een vergelijkbare manier benadrukte Van de Poppe de prijszone van $21.100- $21.300 voor Bitcoin (BTC) als een belangrijk gebied voor handelaren om in de gaten te houden. Hij tweette het onderstaande:

“Bouncerino-tijd op de markten, wat geweldig is. Zou niet te veel rondspringen met de Genesis-zaak die eraan komt, maar dit is in ieder geval een momentum. Nasdaq vindt ook een beetje verlichting. Cruciaal gebied op $21.100-21.300 voor Bitcoin. Als we nog een keer vallen, is het waarschijnlijk de bodem.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!