Analist: Bitcoin gaat nu parabolisch stijgen

Een populaire cryptostrateeg voorspelt een parabolische rally voor Bitcoin (BTC) dit jaar nu BTC een belangrijke psychologische weerstand op $20.000 heeft doorbroken.

Pseudonieme analist Credible vertelt zijn 335.700 Twitter-volgers dat hij gelooft dat de bodem voor Bitcoin deze bearmarkt “officieel” binnen is:

“$21.500 is doorbroken op futures exchanges. Spot exchanges hebben net geen $21.500 geraakt, maar ik heb gezien wat ik moet zien. Het is ON. [De bodem is officieel binnen, naar mijn mening. Let op $18.000 voor een pullback (als we die krijgen).”

Bron: Credible/Twitter


Volgens de topanalist zou een beweging boven $21.500 een signaal zijn voor een nieuwe bullmarkt voor BTC die de toonaangevende crypto de komende maanden naar een nieuwe all-time high kan stuwen. Zo vertelt de analist:

“En hier gaan we… [De] volgende impuls is begonnen of op komst en de BTC-dominantie begint zoals verwacht te pieken uit het groenblauw gebied. Ik verwacht een mega run in dominantie als BTC naar een nieuwe all-time high rally gaat in de komende zes maanden of zo.”

De cryptostrateeg zegt ook dat de huidige marktstructuur van Bitcoin september 2020 vibes lijkt te flitsen, toen Bitcoin consolideerde rond $9.000 voordat het explodeerde naar $60.000:

“Het is aan het gebeuren. Opnieuw.”

Bron: Credible/Twitter

Credible benadrukt dat Bitcoin zich midden in een langdurige bullmarkt bevindt en dat de diepe correctie van vorig jaar deel uitmaakt van een vijf-golf uptrend. De populaire Elliott Wave-beoefenaar denkt dat BTC nu op het punt staat aan zijn vijfde golfrally te beginnen op weg naar een nieuwe all-time high rond $150.000. Credible vertelt:

“Wie is klaar voor de vijfde golf naar nieuwe all time highs in 2023? BTC.”

Bron: Credible/Twitter

De Elliott Wave theorie is een geavanceerde technische analyse benadering die toekomstige prijsactie probeert te voorspellen op basis van de psychologie van de menigte die de neiging heeft zich in golven te manifesteren. De theorie stelt dat een bullish asset een rally van vijf golven doormaakt, waarbij golven één, drie en vijf gekenmerkt worden door sterke stijgingen.

Op het moment van schrijven ruilt Bitcoin voor $20.740, wat wijst op een opwaarts potentieel van meer dan 623% voor BTC als het het doel van Credible raakt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!