Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

McGlone verwacht dat BTC en ETH beter zullen presteren dan grondstoffen

Mike McGlone, een senior intelligence macro-strateeg, heeft aangegeven dat de twee grootste crypto-activa op basis van marktkapitalisatie hem doen denken aan de begindagen van Netflix. In een interview met crypto-influencer Scott Melker gaf McGlone aan dat veelbelovende nieuwe technologieën historisch gezien succes boeken in de loop van de tijd.

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zullen de volatiele marktomstandigheden overleven en beter presteren dan grondstoffen, aldus McGlone. De senior intelligence macro-strateeg gaf het onderstaande aan:

“Het belangrijkste is dat ik erop wil wijzen dat mensen bullish grondstoffen zijn en graag naar crypto’s kijken. Grondstoffen hebben een probleem met de elasticiteit van vraag en aanbod. Je zult altijd meer kunnen creëren voor minder, tenzij je verwacht dat mensen dom zijn. Grondstoffen zijn dom. Maar crypto’s zijn het tegenovergestelde. Je kijkt naar het afnemende aanbod van Ethereum… Het afnemende aanbod van Bitcoin… deze adoptie is nog steeds zo fractioneel.”

“Ik kijk naar deze 5,10 jaar vanaf nu alsof ik Netflix herinner toen het voor het eerst uitkwam en ik herinner me de eerste dag dat ik de handelskuilen in Chicago binnenliep en zei dat er een betere manier is, en dit is een betere manier.”

Volgens de senior intelligence macro-strateeg zal de waarde van Bitcoin en Ethereum in de toekomst waarschijnlijk stijgen. Wel zullen de crypto’s weerstand ondervinden zolang de aandelenmarkten dalen. Over het algemeen volgen de crypto-markten namelijk de prestatie van de S&P 500 in de huidige bear-markt. McGlone gaf het volgende aan:

“Ik verwacht volledig dat Bitcoin en Ethereum voorop zullen lopen, maar ze moeten nog steeds onder druk worden gezet als de aandelenmarkt daalt.”

“Het belangrijkste is dat Ethereum een van de best presterende activa is waar ik door ben geschrokken en waar ik nog steeds aan vasthoud. Ethereum is dit jaar met 10% gestegen. Ja, het zou een deel daarvan terug kunnen geven. Maar het houdt die steun van $ 1.000 vast.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!