Altcoin Buzz kiest deze drie altcoins voor 2023

De gastheer van het bekende YouTube-kanaal Altcoin Buzz heeft de namen vrijgegeven van drie altcoins waarvan hij een stijging verwacht in 2023. Op nummer drie komt Litecoin (LTC), een altcoin die gemaakt is op basis van het Bitcoin-protocol, maar verschilt met de koningsmunt wat betreft het gebruikte hashing-algoritme, de hard cap, de bloktransactietijden en een paar andere factoren.

LTC heeft ook een bloktijd van slechts twee en een halve minuut en extreem lage transactiekosten. Het maakt het geschikt voor microtransacties en toonbankbetalingen. Bovendien wordt aangenomen dat Litecoin in juli 2023 ook zijn derde halvering zal ondergaan.

De tweede op de lijst is ApeCoin (APE). Het is het governance- en utility-token dat wordt gebruikt in het BAYC-ecosysteem. De lancering van de Otherside metaverse zal hopelijk ook het nut van ApeCoin verbeteren.

De eerste op de lijst is de Internet Computer (ICP). Met behulp van cryptografische vooruitgang bevat de Internet Computer Blockchain een radicaal herontwerp van de blockchain-architectuur. Door de eerste ‘wereldcomputer’-blockchain aan te bieden, kan bijna elk online systeem of elke service ermee worden gebouwd.

De analist gaf tevens aan dat Bitcoin naar verwachting dit jaar zijn bodem zal bereiken. Zoals voorspeld, zouden whales en instellingen de nummer één cryptocurrency kunnen verzamelen voordat het volgend jaar zijn vierde halvering ondergaat.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!