Pay Changer combineert een app voor cryptobetalingen met mogelijkheden om te investeren en inkomsten te genereren

Pay Changer is ’s werelds eerste cryptocurrency-betalingsapp voor dagelijkse betalingen. Het bouwt voort op het momentum van cryptocurrencies en hoe het veranderende wereldwijde financiële systeem bedrijven, consumptie en de algemene perceptie van geld zal beïnvloeden.

Consumenten en handelaren zijn gewend geraakt aan het gebruik van digitale betalingsplatforms. Hoewel ze handig zijn, brengen deze oplossingen ook een bureaucratisch aspect en hoge kosten met zich mee. Er is veel te wensen over in het landschap van digitale betalingen en Pay Changer streeft naar een veel betere gebruikerservaring. Als alternatief voor traditioneel online bankieren krijgen alle app-gebruikers ongekende financiële vrijheid.

De nieuwe crypto-gestuurde app is ontworpen om betalingen te combineren met functies voor beleggen en inkomsten genereren. Als gedecentraliseerde betalingsdienst laat het kopers en verkopers transacties uitvoeren via winstgevende onderlinge schikkingen. Bovendien zorgt het smart contract voor transactiesnelheid en veiligheid zonder afhankelijk te zijn van tussenpersonen.

Bovendien introduceert de nieuwe betaaloplossing inkomsten uit deelname door middel van een voortgangsbewijs. Als gevolg hiervan wordt een deel van elke transactie verdeeld over alle ecosysteemdeelnemers. Dat model zorgt ervoor dat kopers en verkopers beloningen verdienen voor hun transacties. Bovendien creëert het prikkels en kansen voor investeerders en gebruikers. De oprichter en CEO van Pay Changer, Serhii Moskalenko, voegt toe:

“Ik heb van jongs af aan verlangd naar een ‘droomproject’. Over een waarmee je niet alleen geld kunt verdienen, maar die je ook een reden geeft om ’s ochtends blij op te staan. Idealiter zou ik anderen hierin willen helpen). Ik ben blij dat het team en ik er al in geslaagd zijn om het succes van Pay Changer te verzekeren. Er is nog een lange weg te gaan, maar ik weet zeker dat alles goed komt!“

Het ecosysteem heeft een beoordelingsstructuur om de meest actieve gebruikers van de app te bepalen. Die activiteit wordt bijgehouden via een ‘leaderboard’, dat beloningen uitdeelt aan de meest actieve gebruikers.

Pay Changer heeft een uitgiftebescherming van $1 miljard om gebruikers gemoedsrust te bieden. Bovendien heeft het project strenge code-audits ondergaan en beschikt het team over de nodige exploitatievergunningen. Tevens is hun portemonnee niet-bewarend, waardoor gebruikers te allen tijde de controle over het geld kunnen behouden.

Een cruciale stap is het uitbreiden van het aantal deelnemers aan het ecosysteem. Om dit te doen, introduceert het team een ​​partnerprogramma met cashbacks in twee richtingen, extra inkomsten via abonnementen en meer. Deze abonnementen zijn optioneel voor toegang tot de diensten en producten onder het overkoepelende merk, maar zijn waardevol voor diegenen die hun inkomsten willen verhogen.

De voorverkoop voor het native PACH-token is momenteel aan de gang. Gebruikers kunnen tokens in ronde 1 ophalen voor $0,02 per stuk, met nog twee rondes – voor $0,025 en $0,03 per PACH – om aan mee te doen. De token geeft toegang tot diensten en producten onder de Pay Changer banner. Er zijn in totaal 1 miljard PACH, met 90% van het aanbod opgesloten in een smart contract totdat de app live gaat.

Doe vandaag nog mee aan de PACH-voorverkoop en word onderdeel van het moderne betalingsnetwerk dat een revolutie teweegbrengt in het leven van al zijn deelnemers!

Over Pay Changer

Pay Changer heeft tot doel cryptocurrencies te helpen een meer gangbaar betaalinstrument voor iedereen te worden. Het biedt alle gebruikers financiële vrijheid. De toekomst van de crypto-industrie hangt af van eenvoudige dagelijkse aankopen en gelijke verdienmogelijkheden voor iedereen.

Website: https://paychanger.io/

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!