Luna koers verwachting – Gaat LUNC richting €0 Voor 2023 en de 3 goedkope crypto’s met potentie

Het lijkt inmiddels al weer een eeuwigheid geleden, maar het was nog dit jaar dat de cryptomunt Terra Luna instortte. Dat gebeurde nadat de stablecoin TerraUSD de ‘peg’ kwijtraakte, dit betekent dat de munt niet meer precies $1,- waard was.

Het mechanisme achter de stablecoins van Terra Luna bleek niet goed te werken en de paniek die ontstond nadat TerraUSD onder de $1,- zakte. Daarna zakte ook de Terra Luna coin zelf flink onderuit omdat investeerders geen vertrouwen meer in het netwerk hadden. 

Er gebeurde vervolgens van alles; het bedrijf achter Terra Luna, Terraform Labs, begon een nieuwe blockchain en cryptomunt en noemde deze Terra Luna 2.0. Dat terwijl de oude blockchain ook bleef bestaan en vanaf dat moment Terra Classic (LUNC) heette. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade Presale <<< 

Wat gaat er met de LUNC koers gebeuren?

De Terra Classic koers veranderde vervolgens heftig omdat de community achter de munt besloot een veel grotere voorraad munten te creëren. Hierdoor ging de prijs in één klap van zo’n $86,- naar $0,0001147. 

Met deze verandering in het netwerk probeerde de gemeenschap de munt nieuw leven in te blazen en nieuwe kansen te geven. Dat leek in eerste instantie ook zeker te slagen, want de LUNC koers deed het veel beter dan de nieuwe LUNA coin.

Daarna volgden nog andere ontwikkelingen zoals Binance die zich begon te mengen met de munt. Zij zijn begonnen met een burn-mechanisme opzetten, maar die heeft niet geresulteerd in het gewenste effect.

De afgelopen maanden is de munt namelijk weer flink in waarde gezakt en is de marktwaarde, die ooit nog richting de 50 miljard kroop, gedaald tot ongeveer 1 miljard dollar. Het is nu de vraag of de LUNC koers nog kan herstellen of verder naar $0 daalt. 

Hiervoor is het ook afhankelijk van de overige ontwikkelingen in de markt en die zijn op het moment niet gunstig gestemd. Nadat Terra Luna eerder dit jaar het vertrouwen van de investeerder al beschadigde, deed FTX daar een flinke schep bij bovenop.

FTX heeft in feite niets met de LUNC koers te maken, maar het algehele vertrouwen in de markt heeft er wel voor gezorgd dat bijna alle crypto koersen de afgelopen weken gedaald zijn. 

De 3 goedkope crypto’s met potentie

Hoe hard de markt ook daalt en hoe zwaar de LUNC koers het ook gaat hebben de komende tijd, er zijn altijd cryptomunten op de markt die wel potentie hebben en dat ook laten zien in hun koers. 

Hieronder bespreken we 3 goedkope crypto met potentie die op dit moment allemaal beschikbaar zijn in een crypto presale. Dit houdt in dat je de munt extra voordelig kan kopen en de prijs nog niet kan dalen. 

Pas zodra de presale afgelopen is en de cryptomunt naar een exchange gebracht wordt, zal er een koers ontstaan gebaseerd op vraag en aanbod. Vanaf dat moment kunnen ook de investeerders uit de presale de munt voor het eerst verkopen. 

Het voordeel van nu investeren in deze goedkope cryptos met potentie uit de presale is dat je nog alle ontwikkelingen van het project mee gaat maken. Van de eerste listing tot het lanceren van een platform of applicatie; elke ontwikkeling kan voor een prijsstijging zorgen die jij mee gaat maken. 

Dash 2 Trade – Goedkope crypto met eigen dashboard

De nieuwe cryptomunt D2T hoort bij het nog te lanceren crypto dashboard Dash 2 Trade. Dit moet de plek worden waar jij als trader terecht kan om alle informatie over de markt te vinden en met handige tools jouw winst te vergroten. 

Dat kan bijvoorbeeld door de crypto trading signalen van Dash 2 Trade te gebruiken om zo gewaarschuwd te worden als er een mooie kans in de markt zich voordoet. Naast deze signalen kun je ook notificaties aanzetten die je op de hoogte houden van nieuwe listings. 

De tools van Dash 2 Trade bestaan bijvoorbeeld uit een backtesting tool waar je een strategie in kan vullen en kan testen. Deze strategie kun je risicoloos blijven aanpassen totdat het precies zo ingesteld is zoals jij wil. 

Verder vind je ook van alle crypto koersen technische indicatoren om nog beter in te kunnen schatten of een bepaalde koers gaat stijgen of gaat dalen. Alles op dit platform is er op gericht om jouw betere beslissingen te laten maken op de zeer volatiele crypto markt. 

Zo vind je ook een overzicht met alle nieuwe cryptomunten die in een presale of ICO aangeboden worden. Daar blijft het niet bij, want deze krijgen ook een Dash score op basis on-chain analyses, beschikbare data en hoe over de munt gesproken wordt op sociale media.

Hiermee heb je een duidelijk overzicht van de nieuwe cryptomunten waar je in kan investeren en heb je een eerste indicatie of de munt potentie heeft of niet. Zo bespaar je veel tijd die je normaal gebruikt voor het onderzoeken van deze munten. 

Voor het Dash 2 Trade platform heb je de D2T token nodig. Deze gebruik je om een abonnement af te sluiten bij het dashboard. Je kunt hierbij kiezen uit drie verschillende abonnementen: Gratis, Starter & Premium. 

Met het gratis abonnement krijg je slechts toegang tot enkele tools en gelden er veel beperkingen. Bij starter heb je toegang tot bijna alle tools terwijl Premium je volledige toegang tot het dashboard geeft. 

Voor het Starter abonnement betaal je 400 D2T tokens per maand terwijl het Premium abonnement 1.000 tokens per maand of 9.600 tokens per jaar kost. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade Presale <<< 

RobotEra – Nieuwe metaverse met eigen cryptomunt

De RobotEra metaverse komt eraan en neemt een eigen cryptomunt met zich mee die nu alvast in een presale verkrijgbaar is. Alles speelt zich af op planeet Taro, een planeet waar de afgelopen jaren gevochten is tussen robots en de mensheid. 

Om deel uit te kunnen maken van de wereld word jij omgetoverd tot een robot. Vervolgens kun je een deel land kopen om dit op te bouwen op de manier zoals jij het wilt. 

De metaverse is op een sandbox-achtige manier gebouwd wat betekent dat je helemaal zelf bepaalt wat je in de metaverse gaat doen. Je kunt uit de 7 verschillende continenten grondstoffen halen om daarmee nieuwe dingen te bouwen. 

Daarbij kun je ook nog de hulp inschakelen van robot compagnons die je zelf kunt maken of kopen. Deze robots kunnen verhandeld worden op de marktplaats van RobotEra en kun je opdrachten geven over wat ze moeten bouwen. 

De Metaverse heeft als doel om een multiverse te worden; een plek waar karakters uit verschillende metaverses bij elkaar kunnen komen. Alles werkt met Ethereum NFT’s zodat het gemakkelijk samen kan werken met veel andere projecten. 

De token die bij het platform hoort, wordt gebruikt om de NFT’s te kunnen verhandelen, maar je kunt er natuurlijk ook in investeren met het doel om winst te maken op de koers van de TARO token. 

Je kunt de token alvast kopen in een presale die onlangs begonnen is. Deze presale is opgebouwd in verschillende fases waarbij de prijs bij elke fase iets zal stijgen, hierdoor is het aan te raden om snel mogelijk te investeren zodat je nog van de laagste prijs profiteert. 

Er zijn drie verschillende fases waarbij je in de eerste fase $0,02 betaalt en in de laatste fase $0,032. In elke fase zijn er 90 miljoen tokens beschikbaar. 

>>> Nu naar de TARO Presale <<<

IMPT – Strijd met deze goedkope crypto tegen de klimaatcrisis!

De nieuwe cryptomunt IMPT hoort bij een platform dat zich inzet tegen de klimaatcrisis door onder andere carbon credits naar de blockchain te halen. Waar cryptocurrency een slechte naam heeft op dit gebied zijn er dus ook uitzonderingen. 

Door van carbon credits tokens te maken zijn ze gemakkelijker te verhandelen. Op dit moment is het nog een vrij exclusieve markt waar grote (internationale) bedrijven met elkaar de credits verhandelen. 

IMPT zorgt er dus voor dat nu ook particuliere investeerders zich kunnen mengen in één van de snelst groeiende markten van het moment. Naast de handel in de credits heb je ook de keuze om ze zelfs te vernietigen. 

Bij het vernietigen van credits worden de tokens geburnd; dit is het versturen van de tokens naar een onbereikbaar crypto adres. In ruil voor het vernietigen van carbon credits ontvang je een IMPT NFT en IMPT.io punten. 

Verder biedt IMPT ook nog een flink aantal duurzame projecten waar je aan bij kan dragen en kan je online gaan shoppen via IMPT. Er zijn zo’n 25.000 grote merken en winkels aangesloten bij het affiliate netwerk van IMPT waar jij dus kan gaan winkelen.

Elke keer dat je via IMPT een aankoop doet bij een winkel ontvang je zelf een deel van het aankoopbedrag terug in de vorm van IMPT tokens en krijg je IMPT.io punten om je score op het platform verder te boosten.

De IMPT token is al eventje beschikbaar in een presale en heeft ondertussen al zo’n 13 miljoen dollar opgehaald. Dat klinkt als veel, maar er zijn op dit moment zo’n 700 miljoen van de 1,8 miljard beschikbare tokens verkocht. 

>>> Nu naar de IMPT Presale <<<

Calvaria – Duelleer in dit Play-to-Earn kaartspel tegen andere spelers

Tot slot is de laatste presale die we bespreken die van Calvaria. Dit is een Play-to-Earn kaartspel waarin je een sterk deck op moet bouwen en een goede strategie moet hebben om andere spelers te kunnen verslaan. 

Het spel speelt zich af in een wereld na de dood waarin allerlei bijzondere karakters zijn ontstaan die je op de kaarten terug kan vinden. Elk karakter heeft speciale eigenschappen, sterktes, zwaktes en bijzondere aanvallen. 

Jij moet in je deck combinaties proberen te maken van deze karakters die samen sterke aanvallen kunnen doen en een goede verdediging hebben. Het spel blijft zich ontwikkelen en blijft daardoor leuk om te spelen, iets wat vaak niet zo is bij Play-to-Earn games. 

Daarnaast biedt het spel nog meer voordelen vergeleken met andere crypto games. Zo kun je het ook spelen als je geen wallet of cryptocurrency hebt en heeft het ook een verhaallijn om nieuwe spelers te introduceren in het Calvaria universum. 

Met de RIA tokens, die bij het platform horen, kun je nieuwe kaarten kopen binnen het spel. Die tokens zijn nu alvast verkrijgbaar voor spelers die niet kunnen wachten of speculeren op de koers van deze tokens. 

In totaal zijn er 300 miljoen tokens van Calvaria beschikbaar gemaakt tijdens deze presale waarmee ze zo’n 10 miljoen dollar op willen halen. De 300 miljoen tokens komen in 10 verschillende fases van 30 miljoen tokens beschikbaar.

Waar de prijs van de presale begon op $0,01 stijgt de prijs met elke nieuwe fase met $0,005 tot het in de tiende fase uiteindelijk $0,055 per token kost. Als je op tijd investeert, stijgt de waarde van je investering in korte tijd dus al stevig! 

>>> Nu naar de Calvaria Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!