Dogecoin zal de munteenheid worden van Twitter, aldus David Gokhshtein

David Gokhshtein, de oprichter van Gokhshtein Media, herhaalde nogmaals dat hij denkt dat Dogecoin (DOGE) de nummer één munteenheid van Twitter zal worden. Hij tweette het volgende:

“DOGE zal de eerste valuta zijn die op Twitter wordt gebruikt wanneer Elon zijn betalingssysteem voor het platform uitrolt.

Ik denk dat hij ervan houdt om BTC te trollen.”

Op 28 oktober, toevallig ook de dag dat Elon Musk Twitter kocht, tweette Gokhshtein “DOGE, de officiële munteenheid van Twitter.”

Gokhshtein dook vervolgens vandaag op Twitter om te speculeren dat wanneer Elon Musk zijn betalingssysteem voor het platform lanceert, Dogecoin de eerste valuta zal zijn die erop wordt gebruikt. Hij baseerde deze bewering op een verklaring van Musk waarin hij verklaarde dat hij werkte aan Dogecoin – het integreren ervan met Twitter. Hij zei het volgende hierover:

“Ik was verrast dat Elon ‘Dogecoin to the moon!’ zei. Hij verklaarde ook dat hij een fan was van BTC, ETH en natuurlijk DOGE. Hij zei dat je ze in je cold wallet moest hebben en niet op een beurs. Hij zei dat hij aan DOGE werkt, wat volgens mij bedoeld was om het op Twitter te integreren.”

Zoals eerder gemeld, liet Elon Musk, terwijl hij een live conferentie hield op Twitter Spaces, de luisteraars weten dat hij werkte aan Dogecoin en riep ook uit: “DOGE naar de moon.” Nadat deze woorden waren uitgesproken, steeg de Dogecoin koers met bijna 14%.

In een recente tweet onthulde de miljardair CEO tevens zijn visie voor het social media platform, waarin tevens naar voren kwam dat hij van plan was om betalingen te gaan verwerken. Elon Musk heeft Dogecoin echter niet specifiek genoemd in verband met het voorgestelde betalingssysteem van Twitter, dus de voorspellingen blijven op dit moment puur speculatief.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!