Crypto om in de gaten te houden in 2023 naast de Ethereum koers – Altcoin seizoen in aantocht!

Het jaar zit er alweer bijna op en het was voor crypto natuurlijk niet het beste jaar met flinke dalingen in de crypto koersen. Nu is het alvast tijd om vooruit te kijken naar 2023 en op zoek te gaan naar dé crypto om in de gaten te houden naast de Ethereum koers. 

Dat lijkt namelijk de koers te gaan zijn die in 2023 het meest kan gaan stijgen. Ethereum onderging dit jaar een grote verandering aan het netwerk, maar de verbeteringen zorgden nog niet direct voor prijsstijgingen. 

>>>Crypto om in de gaten te houden <<< 

De Ethereum Koers in 2023

Ethereum stapte in 2022 over van Proof-of-Work, het mechanisme achter mining, naar Proof-of-Stake. Bij een netwerk met staking wordt veel minder energie verbruikt en zijn transacties over het algemeen sneller en goedkoper. 

De verwachting van veel investeerders was dan ook dat de Ethereum koers na deze verandering zou gaan stijgen, maar dat viel tegen. Ethereum daalde namelijk direct na het uitvoeren van de merge. 

Dat was ook weer niet heel gek, want iedereen die zich bezig hield met mining moest opeens een alternatief zoeken. Mining gebeurt met erg dure apparatuur en alle miners moesten dus overstappen naar een andere munt waar het nog wel mogelijk was.

Het zou goed kunnen dat deze miners een groot aantal Ethereum in bezit had en dit deels naar een ander netwerk overgezet heeft. Samen met investeerders die speculeerden op koersstijgingen, maar de munt al tijdig verkocht zorgde het ook voor een ‘Buy The Rumour, Sell The Nieuws’ moment in de koers. 

De verwachting voor 2023 is dan ook een stuk positiever voor de Ethereum koers. Na de overstap op Proof-of-Stake zijn er namelijk geen gekke dingen gebeurt binnen het netwerk en het is nog altijd de plek voor veel ontwikkelaars om nieuwe tokens te ontwikkelen of decentrale applicaties te creëren. 

De vorige recordhoogte van Ethereum was ongeveer €4.000 en de verwachting is dat dit in 2023 doorbroken kan worden als de crypto markt weer in gunstig vaarwater terecht komt. 

Andere Crypto Om In De Gaten Te Houden

Ethereum is een bekende cryptomunt en het zou indrukwekkend zijn als de munt de recordhoogte van €4.000 kan verbreken. Je geld zou dan zo’n 3 keer zoveel waard worden als je nu investeert. 

Dat is natuurlijk een prachtig resultaat voor elke investeerder in cryptocurrency, maar zoals altijd zijn er nog betere kansen op de markt. Hieronder volgen enkele nieuwe cryptomunten die nog vele malen vaker over de kop zouden kunnen gaan. 

Dash 2 Trade: Presale nu al 4 miljoen opgehaald

Dash 2 Trade is zeker een crypto die je in de gaten moet houden. De token is op dit moment verkrijgbaar in een presale en heeft al 4 miljoen dollar opgehaald, niet gek als je bedenkt dat er een gemeenschap van meer dan 70.000 traders achter zit. 

Het is namelijk opgericht door het team achter de populaire website Learn2Trade. Met dit nieuwe platform brengen ze een crypto dashboard op de markt. Met dit dashboard kan elke investeerder info over de crypto markt krijgen om betere beslissingen te maken.

Zo biedt het dashboard je de mogelijkheid om technische indicatoren te bekijken van alle cryptomunten. Hiermee kun je beter bepalen of de prijs van een bepaalde cryptomunt zal gaan dalen of juist stijgen. 

Verder heb je een applicatie waarin je een overzicht krijgt van alle nieuwe cryptomunten op de markt. Dit hebben ze uitgebreid met een eigen scoresysteem op basis van on-chain analyses, het sentiment op sociale media over de munt en andere data. 

Hiermee neemt het dashboard je veel werk uit handen omdat je het oorspronkelijke onderzoek naar de munten niet meer hoeft te doen. Je kunt meteen zien welke munten mogelijk potentie hebben en het waard zijn om beter te bekijken en welke munten je beter links kan laten liggen. 

Dat de token nu al in de presale een succes is terwijl het platform nog uitgebracht moet worden, belooft veel voor de toekomst van Dash 2 Trade. In 2023 zal de munt op exchanges gaan verschijnen en kan de koers gaan ontploffen. 

>>> Naar de Dash 2 Trade presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!