Ethereum koers

Ethereum koers

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de Ethereum koers. Hier kun je terecht voor het laatste Ethereum nieuws. Er is veel hype gecreëerd rondom crypto. Ook Ethereum heeft dit gemerkt. Deze munt is qua naam, markkapitalisatie en waarde de op één na grootste munt die we kennen, dit is terug te zien aan de ETH koers.

Net als veel andere cryptovaluta heeft de Ethereum koers pieken en dalen gekend. In Januari 2018 kreeg de munt veel media aandacht. Dit had alles te maken met de waarde stijging van Bitcoin die toen gaande was. Gedurende deze maand steeg de Ethereum koers naar een hoogte van bijna 1.500 dollar

De geschiedenis van de ETH koers

Even terug in de tijd. In 2015 werd de Ethereum koers gelanceerd. Vitalik Bulletin en Gavin Wood waren hier destijds verantwoordelijk voor. Het idee van de lancering bestond wel al eerder, namelijk in 2013. Ethereum werd naar buiten gebracht als een openbaar, op blockchain gebaseerd computersysteem. Best ironisch dat de oprichter Vitalik Bulletin een groot bewonderaar is van de bekende Bitcoin. Toch zag hij zwakke plekken in de munt. Dit was voor hem de voornaamste reden om Ethereum op te richten.

Handelen in ETH? Let op de koers

Door de aandacht die Ethereum de laatste jaren heeft gekregen en de waardes die gepaard gaan met de munt, ook wel bekend als Ether (ETH). Hierdoor is het verhandelen ervan erg populair geworden. De Ethereum koers en alle andere cryptovaluta zijn erg volatiel. Niemand kan voorspellen wat ze gaan doen. Voor handelaren zijn er dus zeker kansen, maar er zitten ook veel risico’s aan vast. De Ethereum koers of andere koersen gaan nooit alleen maar omhoog. Dit lijkt misschien zo door alle succesverhalen die je hoort, maar niets is minder waar. Neem dit mee wanneer je erover denkt om te gaan handelen in Ethereum.

Nieuwsberichten over de Ethereum koers

Ben jij benieuwd naar het laatste nieuws over crypocurrency als ETH, dan ben je aan het juiste adres. Hier verschijnen dagelijks verschillende relevante artikelen en blogs die betrekking hebben op de Ethereum koers en alles daar omheen. In de nieuwsberichten vind je verschillende zaken terug. Denk hierbij aan conclusies en aanbevelingen van analisten.