Voyager ontvangt 35 miljoen MATIC-tokens van onbekende wallet

Whale Alert heeft vandaag getweet over een overdracht van MATIC van 35,7 miljoen van een onbekende wallet naar de wallet van Voyager. Whale Alert tweette het volgende:

“35.728.252 #MATIC (30.627.444 USD) overgedragen van onbekende portemonnee naar #Voyager”

De transactie heeft voor nogal wat opschudding gezorgd onder beleggers. Een gebruiker vroeg zich namelijk af hoe het bedrijf nog steeds in crypto handelt ondanks het feit dat Voyager failliet gaat en een buy-out overeenkomst heeft met FTX.

Uit een spoor van de transactie op Etherscan via de ontvangende Voyager-wallet blijkt echter dat het om een interne transactie gaat. De reden voor de grote transactie is echter nog onbekend. Op dit moment heeft het Voyager-adres meer dan 52.000 ETH met een waarde van meer dan $82,17 miljoen tegen de huidige tarieven.

In september won FTX het bod om de activa van Voyager te kopen. Destijds vond Voyager het bod van 1,4 miljoen dollar te weinig. Recente rapporten geven ondertussen aan dat de deal ervoor zou kunnen zorgen dat klanten van de failliete geldschieter tot 72% van hun geld ontvangen.

De rechtbanken moeten de verkoop echter nog afronden. De rechter die verantwoordelijk is voor de faillissementsprocedure heeft er bij het bedrijf op aangedrongen om een ​​fiduciaire out-clausule op te nemen, waardoor het hogere biedingen kan overwegen voordat de verkoop wordt afgerond. De deal kan pas worden afgerond als het plan is goedgekeurd door de rechter, waarvan velen verwachten dat de definitieve beslissing in december wordt genomen.

Voyager vroeg in juli het faillissement van Chapter 11 in New York aan. De indiening kwam ondanks de verzekeringen in juni dat het voldoende kredietlijnen van FTX had om te blijven werken nadat het ter ziele gegane crypto-durfkapitaalbedrijf Three Arrows Capital (3AC) in gebreke was gebleven op leningen zonder onderpand.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!