Hoe Dash 2 Trade kopen – Stappenplan D2T kopen

Veel crypto investeerders kunnen zichzelf wel voor hun hoofd slaan dat ze niet eerder in bepaalde munten hebben geïnvesteerd. Om die kans niet nog een keer te missen, kun je nu in de presale instappen bij een nieuwe cryptomunt met veel potentie. 

Het gaat om de cryptomunt Dash 2 Trade die een aantal dagen geleden gelanceerd werd en nu al meer dan $2 miljoen opgehaald heeft. Een indrukwekkend bedrag voor een cryptomunt van een interessant nieuw platform.

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<< 

Wat is Dash 2 Trade crypto? 

Dash 2 Trade is een nieuwe cryptomunt, tevens een van de snelst stijgende cryptomunt, die hoort bij een platform dat opgericht is vanuit de gemeenschap van Learn2Trade. In die gemeenschap zitten zo’n 70.000 traders en dat is misschien ook wel de reden dat de presale zo snel verloopt. 

De cryptomunt wordt gebruikt op een nieuw te ontwikkelen dashboard die traders moet gaan helpen bij hun beslissingen op de cryptomarkt. Voor aandelen en andere investeringen bestaan dit soort softwarepakketten al tijden, maar bij crypto is Dash 2 Trade de eerste die in dit gat springt. 

De D2T token wordt gebruikt voor het afsluiten en betalen van abonnementen op het dashboard. Daarnaast heb je de tokens nodig om toegang te krijgen tot het gratis abonnement dat Dash 2 Trade ook biedt.

Waar je bij aandelen vaak dure software aan moet schaffen die duizenden euro’s per maand kost, is het bij Dash 2 Trade dus zelfs mogelijk om gratis aan de slag te gaan.  

Functies van Dash 2 Trade

Naast het gratis abonnement zijn er ook een starter en premium abonnement waarbij je logischerwijs meer functies krijgt. Voor de starter-variant betaal je 400 D2T tokens per maand en voor de premium variant 1.000 D2T tokens. 

Zo meteen lees je meer over de presale, maar de prijs van een D2T token is op het einde van deze presale $0,0662. Dat betekent dat het premium abonnement in eerste instantie bijvoorbeeld $66,20 per maand gaat kosten. 

Er komen erg veel functies op het dashboard van Dash 2 Trade terecht dus we zullen hier een aantal belangrijke functies met je doornemen. Zo krijg je bijvoorbeeld de laatste on-chain statistieken. 

In het gratis abonnement krijg je hierbij toegang tot de basisdata van decentrale exchanges, bij het starter-abonnement is dit geavanceerde data terwijl het premium abonnement toegang biedt tot geavanceerde data en een whale wallet watch om op de hoogte te blijven van transacties van de grootste crypto investeerders. 

Zo gaat het eigenlijk bij alle functies, met het gratis abonnement krijg je alvast een kleine indruk van wat er met betaalde abonnementen mogelijk gaat zijn. Een andere functies is bijvoorbeeld het unieke scoringsysteem dat het hanteert voor nieuwe cryptomunten. 

Je kunt een lijst oproepen in het dashboard met alle nieuwe crypto presales en ICO’s en door het scoringsysteem meteen zien hoe de cryptomunten scoren op verschillende onderdelen. 

Presale van Dash 2 Trade duurt tot begin 2023

De presale van de D2T token bestaat uit maar liefst 9 verschillende fases. In elke fase die aanbreekt, wordt er een nieuwe batch munten beschikbaar en stijgt de prijs waar je de token voor kunt kopen elke keer met enkele procenten. 

In totaal worden er in de presale 700 miljoen tokens verkocht van de 1 miljard tokens in totaal. De presale loopt tot 31 januari 2022 tenzij al deze tokens eerder uitverkocht worden.

>>> Meer weten over Dash 2 Trade <<< 

Hoe koop je D2T tokens?

Om zelf te investeren in de Dash 2 Trade tokens moet je een aantal stappen voltooien. Omdat de munt alleen nog verkrijgbaar is in een presale, is dit minder gemakkelijk dan een Bitcoin kopen.

Stap 1: Installeer een wallet

Kies een wallet die te gebruiken is op de Ethereum blockchain. Als je vanaf je computer of laptop de tokens wilt kopen kun je het best de MetaMask wallet downloaden voor je browser. 

Stap 2: Vul de wallet met Ethereum of USDT

Je kunt in een presale alleen maar tokens kopen door er andere munten voor in te ruilen en in het geval van de D2T token moet je Ethereum of USDT inruilen. Als je in bezit bent van één van deze munten stuur je het gemakkelijk naar je wallet, anders kun je ook nog met je creditcard Ethereum kopen op de website van Dash 2 Trade.

Stap 3: Verbind de wallet met het platform

Ga naar de website van Dash 2 Trade, klik op de knop wallet verbinden en kies de wallet die jij zojuist geïnstalleerd hebt. In de wallet zelf moet je nog toestemming geven voor deze verbinding. 

Stap 4: Koop je eerste D2T tokens

Kies nu of je Ethereum of USDT wilt gebruiken om de tokens te kopen en kies het aantal D2T tokens dat jij in de presale aan wilt schaffen. Ook hier moet je weer toestemming in je wallet geven om de transactie te voltooien.

Stap 5: Claim je D2T tokens

Voor de laatste stap moet je nog even wachten, je kunt de tokens namelijk pas echt claimen op het einde van de presale. Zodra deze presale geëindigd is kun je naar dezelfde website om daar dezelfde wallet te verbinden en de tokens definitief te claimen. 

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!