Welke crypto gaat stijgen in 2023 – De 5 snelst stijgende cryptomunten met toekomst! 

Het einde van het jaar staat voor de deur en dat betekent dat de cryptomarkt nog twee maanden heeft om het jaar af te sluiten. Hoe 2022 gaat eindigen is nog gissen, in de laatste maanden van het jaar gebeurt traditioneel veel op de markt. 

In 2017 was het voor het eerst raak toen voor de jaarwisseling Bitcoin in de laatste maanden van zo’n €2.500 naar €15.000 steeg. Het beste andere voorbeeld is eind 2021. Ook toen behaalde Bitcoin een nieuw record met een prijs van bijna €60.000,-. 

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de crypto markt de komende twee maanden weer nieuwe records gaat vestigen, maar uit te sluiten is het niet. Er is in 2022 met een oorlog op Europees grondgebied en grote zorgen rondom de energievoorziening natuurlijk veel gebeurd wat zijn effect heeft gehad op de financiële markten. 

In dit artikel lees je alles over de cryptomunten die jou in 2023 veel op kunnen gaan leveren. Dit zijn nieuwe cryptomunten die nog officieel uitgebracht moeten worden, maar ook munten die in 2022 de nodige ontwikkelingen doorgemaakt hebben, maar waarvan dit nog niet in de koers merkbaar is. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

Top 5 snelst stijgende cryptomunten met toekomst

  1. Dash 2 Trade – Coin van crypto dashboard dat in 2023 door gaat breken
  2. IMPT – De cryptomunt voor iedereen die klimaatverandering tegen wil gaan
  3. Calvaria – Het nieuwste Play-to-Earn crypto spel 
  4. Ethereum – Blik op oneindig na geslaagde Ethereum Merge
  5. Toncoin – Zet de munt van Telegram de groei in 2023 door?

Top 5 snelst stijgende cryptomunten met toekomst – Nader belicht

Hieronder kijken we beter naar de 5 snelst stijgende cryptomunten van het moment door ze te beschrijven op basis van hun toepassing, techniek en meer. Lees de informatie per munt door en bepaal zelf of de munt bij je portfolio past of juist niet. 

1. Dash 2 Trade – Coin van crypto dashboard dat in 2023 door gaat breken

Cryptomunt Dash 2 Trade hoort bij een nieuwe crypto dashboard dat in 2023 gelanceerd gaat worden. Op dit moment is de munt verkrijgbaar in een presale en dat is nu al één van de succesvolste presales van 2022.

Het crypto dashboard wordt de plek waar je als crypto investeerder moet zijn voor informatie, technische analyses en andere applicaties om de beste crypto investeringen mee te ontdekken. 

Daarnaast kun je ook zelf je strategie bouwen in één van de applicaties en met de Risk Profiler er precies achter komen hoeveel risico jij moet nemen met je investeringen. Daarnaast is er nog een plek waar je de beste nieuwe cryptomunten kunt ontdekken. 

Er is namelijk een overzicht van alle nieuwe crypto presales en ICO’s die allemaal een cijfer krijgen op basis van on-chain analyses, sociaal sentiment en de data achter deze munt. Hiermee kun je gemakkelijk overzicht krijgen van nieuwe kansen op de markt en weet je direct welke munten mogelijk potentie hebben.

De D2T token is nu verkrijgbaar en kun je in de toekomst gebruiken om toegang te krijgen tot het dashboard en de verschillende applicaties. Daarnaast kun je natuurlijk ook speculeren op eventuele prijsstijgingen van de token. 

Er zullen drie abonnementen aangeboden worden voor het dashboard: gratis, starter en premium. Voor starter betaal je 400 tokens per maand terwijl het premium abonnement 1.000 tokens per maand of 9.600 tokens per jaar zal kosten. 

Je kunt de D2T token nu verkrijgen in een presale waarmee het project al meer dan 4 miljoen dollar opgehaald heeft. In de huidige fase kost de token 0,05 USDT, maar die prijs zal verhoogd worden zodra de munten uit deze fase uitverkocht zijn. 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

2. IMPT – De cryptomunt voor iedereen die klimaatverandering tegen wil gaan

Ook de cryptomunt IMPT is nog gloednieuw en alleen verkrijgbaar in een presale, maar biedt net als Dash 2 Trade een erg interessant platform. Het richt zich volledig op het tegengaan van klimaatverandering via een aantal handige toepassingen die ze naar blockchain-technologie gebracht hebben.

Eén van de onderdelen van het platform wordt de mogelijkheid om te gaan handelen in carbon credits waar tokens van zijn gemaakt. Deze carbon credits worden normaal door bedrijven gekocht om een bepaalde CO2-uitstoot te mogen doen.

Door de handel in deze carbon credits naar blockchain te halen, zal er weer een nieuwe groep potentiële investeerders bijkomen. Hierdoor kan de vraag van de credits verder stijgen en kun jij verdienen aan het beschermen van het klimaat. 

Dat kan overigens nog beter door de carbon credits te vernietigen wat mogelijk gemaakt wordt door IMPT. Zij versturen deze getokeniseerde carbon credits naar een crypto adres waar niemand bij kan zodat niemand het krediet op kan gebruiken en er minder CO2 uitgestoten zal worden. 

Een ander belangrijk onderdeel van IMPT is het shopping platform waar je terecht kan bij je favoriete winkels en merken. Dit platform werkt door middel van affiliates en het project heeft al samenwerkingen met partijen als Amazon, Bloomingdales en meer grote merken bekend gemaakt. 

Je winkelt via de widget of app van IMPT en bij elke aankoop die je doet, wordt een deel van het aankoopbedrag direct gedoneerd aan een duurzaam project. Deze projecten vind je terug op de site van IMPT en je ziet ook altijd volledig transparant hoeveel geld er naar toe gaat. 

>>> Nu naar IMPT <<< 

3. Calvaria – Het nieuwste Play-to-Earn crypto spel 

Calvaria is een nieuwe crypto game met een eigen cryptomunt. Het spel wordt een kaartspel dat je kunt vergelijken met oude spellen als Yu-Gi-Oh en Magic: The Gathering, maar ook met nieuwere spellen als Hearthstone. 

De bedoeling van het spel is om een deck kaarten samen te stellen met karakters die allemaal op hun eigen manier aanvallen. Je moet vervolgens een tegenstander proberen te verslaan door de juiste kaarten op het juiste moment te spelen. 

De spellen worden vaak door een grote groep gamers gespeeld omdat het lang leuk blijft om telkens je strategie in het spel weer iets te verbeteren. Gezien Calvaria de spelers ook uit gaat betalen voor de gewonnen potjes zal het al helemaal veel gespeeld gaan worden. 

Je kunt het spel ook zonder cryptocurrency gaan spelen waardoor je niet eens een crypto wallet nodig hebt voor een Calvaria account. Calvaria: Duels of Eternity bestaat uit drie werelden die samen een universum vormen dat zich na de dood afspeelt. 

Uniek voor het spel is dat er ook een verhaallijn verwerkt is in deze verschillende spellen zodat je langzaam meer kunt leren over de karakters in het spel en de verschillende werelden. 

Ook de Calvaria token is alvast te verkrijgen in een presale als je graag wilt speculeren op de prijs van de token of het spel wil gaan spelen. Met de tokens kun je uiteindelijk ook weer nieuwe kaarten kopen om zo een steeds beter deck samen te stellen.

>>> Nu naar Calvaria <<< 

4. Ethereum – Blik op oneindig na geslaagde Ethereum Merge

In tegenstelling tot de drie munten hiervoor bestaat Ethereum al veel langer en is het zelfs na Bitcoin de waardevolste cryptomunt ter wereld. De vraag is nu of Ethereum ooit in staat zal zijn Bitcoin aan te vallen om de koppositie op die lijst aan te vallen. 

Afgelopen jaar heeft het Ethereum netwerk haar grootste upgrade ooit gehad toen de Ethereum Merge uitgevoerd werd. De upgrade is succesvol verlopen en hierdoor werkt Ethereum inmiddels niet meer met Proof-of-Work, maar is het overgestapt naar Proof-of-Stake. 

Die verandering heeft meerdere oorzaken, maar de belangrijkste oorzaak is misschien toch wel dat Proof-of-Stake zo’n 99% minder energie verbruikt. Daarnaast is hiermee Ethereum beter schaalbaar, sneller en zijn er lagere transactiekosten. 

Ethereum is een heel andere cryptomunt dan Bitcoin. Waar Bitcoin voornamelijk gebruikt wordt als opslag van waarde biedt Ethereum allerlei mogelijkheden zoals NFT’s, smart contracts, het aanmaken van tokens en nog veel meer. 

Op het Ethereum netwerk zijn dan ook duizenden applicaties ontwikkeld door gebruik te maken van smart contracts. Een groot deel van die applicaties wordt veel gebruikt en dus is er altijd vraag naar Ethereum. 

Dat Ethereum op dit moment gezien wordt als één van de cryptomunten die gaat stijgen, komt vooral door de koers van de afgelopen tijd. Tegen de verwachting in daalde de Ethereum koers juist na het uitvoeren van de merge.

Inmiddels hebben er wel weer prijsstijgingen plaatsgevonden en staat Ethereum boven de €1.500. Als het deze trend doorzet en investeerders worden echt enthousiast over de merge lijkt er niets in de weg te staan om terug te stijgen naar de recordhoogtes van rond de €4.000. 

5. Toncoin – Zet de munt van Telegram de groei in 2023 door?

Elk jaar zijn er wel een aantal munten die uit het niets nieuw op de markt komen en zich direct bij de beste cryptomunten ter wereld voegen. Dit jaar is Toncoin één van de grote verrassingen en staat de munt al in de top 40 cryptomunten met hoogste marktwaarde. 

The Open Netwerk, waar TON voor staat, is een volledig gedecentraliseerde blockchain ontwikkeld door het team achter Telegram. Dat is ook meteen één van de redenen voor de snelle waardestijgingen; Telegram heeft immers miljoenen gebruikers. 

Het is een klimaatvriendelijke cryptomunt die razendsnel transacties kan verwerken, lage kosten kent en via eenvoudige apps te gebruiken is. Alles draait bij Toncoin om de massa en dus richt het zich ook op een massale adoptie van de cryptomunt. 

Inmiddels is Toncoin geen onderdeel meer van Telegram, zij moesten de ontwikkeling van de munt in 2020 stoppen, maar de community achter de munt heeft het project verder ontwikkeld.

Naast een snel betaalmiddel is Toncoin ook de plek voor ontwikkelaars om applicaties te creëren. De lijst van applicaties staat vol met sociale netwerken, gokspellen, messenger apps en nog veel meer. 

Of Toncoin in 2023 gaat stijgen is afhankelijk van de verdere ontwikkeling van de cryptomunt en of de gemeenschap er achter blijft staan. Gezien de munt tijdens een bear market al enorme waardestijgingen heeft meegemaakt lijken er goede kansen te zijn als de markt weer in goed vaarwater terecht komt. 

Hoe vind je de snelst stijgende cryptos met toekomst?

De snelst stijgende cryptomunten met toekomst vinden is iets wat elke investeerder graag doet. Toch klinkt het makkelijker dan het is. De koersen van cryptomunten zijn over het algemeen zeer volatiel en daarmee onvoorspelbaar. 

Zeker bij nieuwe cryptomunten is het voor investeerders die niet hele dagen bezig zijn met het analyseren van de markt lastig te voorspellen of ze een succes worden of dat er weinig over blijft van het project. 

Hiervoor kun je binnenkort hulp inschakelen zodat je zelf minder onderzoek hoeft te doen, maar toch de juiste informatie tot je kan nemen. Daarvoor is het Dash 2 Trade dashboard geschikt. 

Zo gebruik je gemakkelijk het overzicht met alle nieuwe cryptomunten van het moment met daarbij een score bij elke cryptomunt. Deze score geeft je een eerste indicatie op basis van on-chain analyses, sociaal sentiment en beschikbare data. 

Met de scores kun je gemakkelijk weten in welke projecten je moet verdiepen en welke je direct links kan laten liggen. Zo maak je betere beslissingen over nieuwe cryptomunten en ben je minder tijd aan kwijt aan het onderzoek naar de coins. 

Waarom investeren in presales?

Zoals je wel hebt gemerkt zijn de meeste munten uit het overzicht hierboven uitsluitend verkrijgbaar in een presale. Een cryptomunt houdt een presale altijd op het eigen platform en probeert hier geld mee op te halen voor de verdere ontwikkeling van het platform. 

Een investering in een presale is risicovol, maar kan daardoor ook het meeste opleveren. Bij een presale investeer je in een munt die nog geen eigen koers heeft omdat de munt alleen nog te koop is, niemand kan de munt al verkopen op dat moment. 

De munten worden vaak na een presale op een exchange geplaatst en vanaf dat moment ontstaat er een koers. Die kan in principe direct naar 0 dalen, maar ook vele malen stijgen.

Zoals altijd bij cryptocurrency gaat de daling maximaal tot 0, terwijl een stijging oneindig ver door kan lopen. Als je dus eenmaal de juiste crypto presales gevonden hebt, kun je profiteren van hoge winsten! 

>>> Nu naar Dash 2 Trade <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!