Terra Rebels lanceren YouTube-kanaal en leggen uit hoe je een validator kunt worden

De Terra Rebels hebben op 24 oktober in een tweet een officieel YouTube-kanaal aangekondigd. De vrijwillige ontwikkelaars en zakenmensengroep hebben tot doel het Terra Classic-ecosysteem nieuw leven in te blazen. Edward Kim en Alex Foreshaw zijn momenteel de hoofdontwikkelaars en hebben in de tussentijd onder andere staking en burnbelasting geïntroduceerd in een poging om het ecosysteem te herstellen.

Het YouTube-kanaal is opgericht om de community te informeren over het bouwen, gebruiken en alle andere aspecten van de Terra Classic-blockchain (LUNC). In een video wordt door Edward kim uitgelegd hoe je stapsgewijs een validator kunt worden. Er werd gesteld:

“Terra Rebels wil de gemeenschap informeren over alle verschillende aspecten die bij de LUNC-blockchain horen. Met de aanstaande release van nieuwe validators. We brengen ons officiële YouTube-kanaal uit, met een video over wat er nodig is om een ​​validator op te zetten.”

In de video worden de vereisten, klanten en mechanismen uitgelegd waarmee iedereen een validator kan worden. Bovendien gelooft de groep dat het ook zal helpen om projecten terug te halen en verder te bouwen aan de chain. Het kanaal zal ook alle instructievideo’s bevatten voor de Terra Classic-community. De Terra Rebels hebben onlangs ook hun officiële subReddit gelanceerd. Reddit is volgens de groep van belang om gedachten te delen en te communiceren over de laatste aankondigingen en ontwikkelingen. De groep had het over de volgende doelstellingen:

“Het algoritmische Fungible Token (AFT) opnieuw opbouwen, het projectecosysteem opnieuw opbouwen en de onafhankelijkheid opnieuw opbouwen.”

De community van Terra Classic is de afgelopen maanden zeer actief geweest en dat heeft enige vruchten afgeworpen voor de prijs van LUNC. De prijs steeg in september naar een lokaal hoogtepunt van ongeveer $0,00055. Momenteel is LUNC vanaf dat punt gezakt, maar handelt nog steeds boven de prijs van wanneer de run begon. Op dit moment wordt LUNC namelijk verhandeld voor een prijs van 0,00023 met een stijging van 1% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!