USTC peg kan in de toekomst parallel verlopen, aldus ontwikkelaar van LUNC

De subgroep van Terra Rebels, TerracVita, heeft gisteren een onenigheidsbericht gedeeld op Twitter waarin de kernontwikkelaar van Terra Classic, Edward Kim, heeft voorgesteld om de concurrerende TerraClassicUSD (USTC) re-peg-voorstellen parallel uit te voeren. Kim zei het volgende:

“Ik heb met zowel Alex als Zaradar aan hun voorstellen gewerkt, ik heb een deel van de logistiek uitgewerkt op rebel-2 testnet. Zeer vroege stadia, maar het is technisch haalbaar, en beide kunnen voorlopig naast elkaar bestaan ​​en parallel worden geïmplementeerd.”

“@edk208 levert de legendarische 2 vliegen in één klap, waaruit blijkt dat het omarmen van diversiteit aan ideeën meestal nieuwe oplossingen kunnen vinden. Dat is de #TerracVita-manier.”

De suggestie van Kim komt omdat de concurrerende voorstellen om de USTC-dollarpin terug terug te vorderen tot verhitte debatten in de community hebben geleid. Beide indieners hanteren zeer verschillende benaderingen om het probleem op te lossen.

Alex Forshaw koos er aanvankelijk voor om meer LUNC te gebruiken om een algoritmisch fungible token (AFT) als onderpand te gebruiken om USTC te herstructureren. Tobia Andersen, beter bekend als Zaradar, koos voor een meer kwantitatievere verstrakkingaanpak. Zij had het plan om swaps opnieuw mogelijk te maken na het creëren van functies die nieuwe bruikbaarheid bieden voor USTC en meer LUNC burnen.

Verschillende invloedrijke stemmen uit de community hebben echter hun gewicht geworpen achter het voorstel van Zaradar. Dit leidde tot een positief sentiment wat zorgde voor dubbelcijferige procentuele winsten voor de stablecoin van Terra Classic.

De laatste suggestie van Kim is bovendien positief ontvangen door de community, vanwege het feit dat het zorgde voor een duidelijk beeld van wat de community van beide voorstellen zou moeten aannemen.

In mei werd USTC, voorheen TerraUSD (UST) ontkoppeld van de dollar waardoor er een spiraal opgang kwam dat leidde tot de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. Op het moment van schrijven wordt USTC verhandeld voor een prijs van $0,049, met een daling van 10% ten opzichte van 24 uur geleden. Ten opzichte van een week geleden wordt USTC echter ruim 60% hoger verhandeld. Het is daarnaast bijna 30 plaatsten gestegen en staat momenteel op de 71e plek op het gebied van marktkapitalisatie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!