Koop nu direct crypto op MetaMask met fiatgeld

Het moederbedrijf van de populaire cryptocurrency wallet MetaMask, ConsenSys, heeft een integratie aangekondigd met het fintech bedrijf Sardine dat het voor klanten eenvoudiger zou maken crypto te kopen op MetaMask met fiatgeld.

Gebruikers kunnen fiat omzetten naar meer dan 30 cryptomunten

Op dinsdag publiceerde de cryptofirma ConsenSys een aankondiging waarin wordt uitgelegd dat de Ethereum (ETH)-wallet MetaMask bank-naar-crypto transfers heeft toegevoegd via het geautomatiseerd geldwisselbureau (ACH) -bedrijf Sardine. “Met de nieuwe directe ACH-integratie van Sardine kun je direct crypto kopen zonder vertragingen in de afwikkeling”, legt ConsenSys uit in de onlangs gepubliceerde blogpost. Het voegde hier aan toe:

“Directe ACH laat bestellingen in minuten voltooien in plaats van dagen zoals een standaard ACH bestelling, en werkt op feestdagen, in tegenstelling tot gewone ACH.”

Sardine wordt steeds populairder

Met de nieuw toegevoegde functie via Sardine kunnen MetaMask-gebruikers hun fiat geld overmaken voor cryptocurrencies met een maximumlimiet van $3K per dag. De blogpost van ConsenSys meldt dat Sardine niet alleen snelle ACH-diensten biedt, maar ook “robuuste infrastructuur voor naleving en fraudepreventie”.

ConsenSys vermeldt verder dat Sardine wordt gebruikt door cryptobedrijven zoals Tom Brady’s Autograph, de crypto-exhange FTX en Moonpay:

“Het bedrijf is een leider in real-time fraudedetectie en stelt gebruikers in staat om geld sneller en veiliger te verplaatsen via zijn ACH-to-crypto-oplossing.”

ConsenSys detailleert:

“In plaats van te wachten tot het geld op je rekening staat om het te kunnen gebruiken, stuurt Sardine je het geld direct, zodat je geen vertragingen hoeft te verwachten.”

Naast ConsenSys tweette ook de officiële Twitterpagina van MetaMask: “Het betalingssysteem van Sardine helpt fraude te bestrijden en maakt onmiddellijke aankopen mogelijk” en vatte samen hoe gebruikers de nieuw toegevoegde functie konden gaan gebruiken. Het webportaal van MetaMask beweert op 15 oktober dat de software wordt gebruikt door “30 miljoen gebruikers wereldwijd.”

Kortom, deze innovatie moet zorgen voor een makkelijke manier om middelen op MetaMask te krijgen. Zo moesten beleggers vroeger eerst geld omzetten naar crypto op een exchange en vervolgens overmaken naar MetaMask. Dit kost veel tijd en geld maar met hulp van het ACH-bedrijf Sardine moet dit ten einde komen en kan er direct geld worden overgemaakt, zonder vertraging naar MetaMask.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!