Ripple brengt ODL naar Frankrijk en Zweden

Ripple (XRP) heeft Frankrijk en Zweden geïntroduceerd bij zijn OAO-diensten in recente partnerschappen met twee betalingsinstellingen. Dit heeft het gedaan om naadloze grensoverschrijdende transacties mogelijk te maken.

In Frankrijk is Ripple een samenwerking aangegaan met Lemonway, een in Parijs gevestigde betalingsoplossing die zich richt op marktplaatsen, e-commerce en crowdfundingplatforms.

Het bedrijf werkt in Zweden samen met geldtransferservice Xbaht AB om ODL naar de Zweedse financiële sector te brengen. Ripple maakte beide partnerschappen bekend in een recente aankondiging dinsdag via zijn officiële Twitter-thread en een officiële release:

“Vandaag verwelkomen we twee nieuwe OAO-partners! @LemonWay als onze eerste OAO-partner in Frankrijk & Xbaht als onze eerste OAO-partner in Zweden! ????

Samen maken we het voor consumenten en bedrijven in deze regio’s gemakkelijker om overal ter wereld realtime betalingen te doen.”

De partnerschappen geven aan dat Ripple zijn uitbreidingsinspanningen in Europa aan het opvoeren is. De COO van Lemonway, Jeremy Ricordeau, gaf het volgende het volgende aan over de samenwerking:

“Door Ripple’s ODL te gebruiken om de treasury-activiteiten van Lemonway te ondersteunen, kijken we ernaar uit om aanzienlijke voordelen voor ons bedrijf te brengen die we op hun beurt kunnen doorgeven aan onze klanten.”

De samenwerking met Xbaht zal bovendien de OAO-retailafwikkelingen makkelijker maken, zoals gepromoot door de internationale betalingshub Tranglo in Singapore. Dankzij de oorspronkelijke werkwijze van Xbaht kan het betalingsplatform schikkingen tussen Zweden en Thailand mogelijk maken.

Ripple is sinds de oprichting naar voren gekomen als een go-to-oplossing voor bedrijven die betalingen makkelijker willen maken. Het gebruik van blockchain-technologie zorgt voor een snel en efficiënt overdrachtssysteem.

De ODL van Ripple heeft veel aandacht getrokken van reguliere bedrijven in verschillende landen wat heeft gezorgd voor de positie als wereldleider in de sector. Gegevens suggereren dat RippleNet nu meer dan $15 miljard aan volume run rate heeft. RippleNet is het gedecentraliseerde betalingsnetwerk van Ripple dat wordt gebruikt door financiële instellingen over de hele wereld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!