Deze Ethereum-concurrent zal de volgende bull-cyclus leiden

Voormalig Goldman Sachs directeur Raoul Pal voorspelt dat een ander smart contract platform, een Ethereum (ETH) rivaal, de volgende bull-cyclus zal leiden en de rest van de crypto markt zal overtreffen. Raoul zei dit in een recente ask me anything sessie (ook wel AMA genoemd). Hierin benoemde hij Solana (SOL) als de geduchte Ethereum concurrent die binnenkort hoge ogen te vangen. 

Het is opvallend dat de ex-Goldman Sachs directeur Solana benoemt. Het project heeft meermaals in slecht daglicht gezeten door technische problemen. Zo was er op 30 september nog een crash door een bug. Toch vormen deze problemen volgens Raoul Pal geen bedreiging voor Solana en benoemt hij dat hij “van Solana houdt”.

Als Solana de crashes overleeft en het één van de grootste crypto-protocollen blijft naast Ethereum, met meer activiteit dan enig andere blockchain (op Ethereum na), is de kans erg groot dat het in een volgende bull-cyclus goed gaat presteren. De crashes vertalen gek genoeg weinig in de prijsontwikkelingen van Solana. De prijs blijft relatief stabiel. In onze artikel van augustus kun je hier meer over vinden.

Tech aandelen en crypto zijn superieur

Volgens Raoul presteren slechts twee zaken in de wereld dan de verlaging van fiat valuta’s: cryptocurrency en technische aandelen. Geen andere assets presteren beter dan de balans van de Fed, dus zegt Raoul dat ook onroerend goed vrijwel zijwaarts blijft gaan. Het doet zijn werk, je onderhoudt rijkdom, maar  je maakt geen rijkdom.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!