Één Ethereum rivaal zal waarschijnlijk zijn concurrenten overtreffen, aldus Macro-expert

Er zijn tegenwoordig veel rivalen van het welbekende Ethereum (ETH). Volgens voormalig Goldman Sachs executive Raoul Pal is er één rivaal die waarschijnlijk de rest van de concurrenten zal overtreffen in de volgende bullmarkt.

In een nieuwe ‘Ask Me Anything’ (AMA) sessie zei de oprichter van Real Vision dat hoewel de Solana (SOL) blockchain de laatste tijd kampt met veel technische problemen, er ook veel positieve punten zijn die deze negatieve punten tenietdoen. Zo blijft het platform torenhoge onchain activiteit hebben en blijft er sprake van netwerkgroei. Raoul Pal gaf het volgende aan:

“Ik hou van Solana. Ja, ik begrijp dat het blijft breken. Ja, ik begrijp ook dat iedereen dat weet, dus daar zit geen enkel informatief voordeel in. Daarom, als het het breken overleeft en het is een van de grootste cryptoprotocollen en het heeft meer activiteit dan elke andere chain buiten Ethereum, dan is de kans dat Solana goed meedoet in de volgende up-cyclus voor mij zeer groot. Dus ik hou van Solana, het is er een voor mij.”

Pal blijft op lange termijn bullish op digitale activa

Volgens de voormalig executive zijn de meeste activaklassen gedreven door de groei van de balansen van centrale banken; wanneer deze toenemen, hebben ze de neiging om fiatvaluta’s te verlagen in waarde en dus ook de waarde van de activa klassen.

De macro-expert gaf aan dat de enige sectoren die meestal beter presteren dan valuta ontwaarding in reële termen zijn cryptocurrency en technologie aandelen, dat is waarom hij op lange termijn bullish blijft op digitale activa. Hij beschreef het als volgt:

“Wat echt interessant is, is als je alles deelt door de balans van de centrale bank, wat presteert dan beter dan de ontwaarding van fiatvaluta’s? Slechts twee dingen in de wereld: de twee dingen zijn, cryptocurrency – Bitcoin en Ethereum – en tech-aandelen, omdat het beide seculiere trends in technologie zijn. Niets anders overtreft de Fed-balans, dus zelfs vastgoed [is] vrij veel zijwaarts. Het doet zijn werk, je behoudt rijkdom, je maakt geen rijkdom.”

Kortom, Pal is zeer positief over de gehele digitale activa markt. Zo beweerde hij dat alleen tech-aandelen en cryptocurrency de twee markten zijn die beter presenteren bij een waardevermindering van fiatvaluta’s. In de cryptomarkt is hij vooral positief op één blockchain: Solana. Hij verwacht dat deze rivaal van Ethereum ondanks het negatieve nieuws, een grote rol gaat spelen in de volgende bullmarkt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!