Bitcoin effect

Pantera Capital CEO voorspelt bull-markt voor crypto

Dan Morehead, de oprichter en CEO van het crypto-activafonds Pantera Capital, heeft een optimistisch sentiment uitgedrukt over Bitcoin (BTC). In een interview met Bloomberg heeft Morehead namelijk aangegeven dat Bitcoin in juni het dieptepunt bereikte en zich momenteel aan de vooravond van een bull-markt bevindt. Dit stelt Morehead vanwege het feit dat Bitcoin nu de gemiddelde periode van een bear-cyclus heeft overtroffen. Morehead zei het volgende:

“Je weet dat we dit al 10 jaar doen en we hebben drie grote bear-marktcycli doorgemaakt. En gemiddeld duurden ze 220 dagen. Dat is eigenlijk wat we net hebben gehad.

Ik denk dat we in juni het dieptepunt bereikten. We zullen zien. En dan zijn we op weg naar de volgende bull-markt. En het kan rotsachtig zijn en het kan een tijdje duren om op gang te komen. Maar ik denk dat we op weg zijn naar de volgende etappe van een rally.”

Daarna werd hem gevraagd naar het prijsdoel voor het einde van het jaar en voor vijf jaar voor Bitcoin. De CEO van Pantera Capital gaf hierop antwoord door te zeggen dat de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie waarschijnlijk een gemiddeld jaarlijks groeipercentage van 150% voor bepaalde tijd zal aanhouden. Hij gaf aan:

“Bitcoin als proxy voor de industrie is al elf jaar gemiddeld 2,5x per jaar. Dus dat is altijd zo’n beetje mijn standaardvoorspelling dat het waarschijnlijk nog een tijdje met hetzelfde groeitempo zal doorgaan.”

Morehead gaf echter aan dat andere crypto-activa dan Bitcoin en Ethereum (ETH) in termen van marktkapitalisatie beter zullen presteren dat de twee grootste cryptocurrencies. Hij legde uit:

“Bitcoin is niet meer alles. Er was een tijd dat Bitcoin 100% van de markt was en een tijdje waren Bitcoin en Ethereum in wezen alles.

Nu zijn er veel echt belangrijke projecten. En je hebt Bitcoin een beetje zien stijgen, maar het echte verhaal is dat andere projecten dan Bitcoin en Ethereum meer stijgen.”

Pantera Capital heeft momenteel $4,5 miljard aan activa onder beheer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN