Guy van Coinbureau voorspelt rally’s voor twee altcoins

De gastheer, Guy, van het YouTube-kanaal Coin Bureau, heeft onlangs een bullish sentiment uitgedrukt over twee altcoins waaronder Cardano (ADA). Guy vertelde aan zijn 2,1 miljoen abonnees op YouTube, dat de achtste grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie een stijging tegemoet kan komen van ongeveer 20%. Volgens hem zal de stijging zijn ten opzichte van de huidige niveau die voorafgaan aan de Vasil-hard fork-upgrade.

De Vasil-hard fork staat gepland om op 22 september live te gaan. Het wordt gezien als een belangrijke, dan wel niet de belangrijkste, upgrade van Cardano die is gericht op het verbeteren van de schaalbaarheid en het verlagen van de transactiekosten op het platform. Guy zei het volgende:

“Dan is er Cardano wiens ADA-munt aan het stijgen is om de redenen die ik eerder noemde, namelijk de bevestiging van een datum voor de Vasil-hard fork…

Waar ik op korte termijn naar op zoek ben van ADA, is een rally terug naar de $ 0,60 om weer in die opwaartse trend op middellange termijn te komen. En ik denk dat het waarschijnlijker is dan niet gezien de hernieuwde interesse in Cardano.”

Op het moment van schrijven wordt Cardano verhandeld voor een prijs van $0,46 met een daling van 8% ten opzichte van 24 uur.

De host van Coin Bureau keek vervolgens naar het governance-token van het op Ethereum (ETH) gebaseerde stakingsprotocol, Lido DAO (LDO). Volgens Guy zou Lido DAO zelfs tot 50% kunnen stijgen voor de fusie van Ethereum. Guy zei:

“Vervolgens hebben we Lido Finance wiens LDO-token pompt naarmate de Ethereum-fusie nadert. Dit komt omdat Lido Finance wordt gebruikt om ETH op een liquide, d.w.z. verhandelbare manier in te zetten. Lido werkte ook samen met Aztec Network voor low-fee liquid staking en extra privacy op Ethereum, solide dingen …

Met een beetje geluk zal LDO tussen nu en dan nog eens 50% oppompen [Ethereum Merge], wat resulteert in een 2x koersstijging van een paar dagen geleden.”

Lido DAO wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs $1,83 met een daling van bijna 15% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!