Huobi en OKEx ondersteunen aankomende Ethereum Constantinople Hard Fork - CryptoBenelux

Cardano Vasil hard fork zal 22 september plaatsvinden

De officiële datum van de hard fork van Cardano (ADA), ook wel bekend als Vasil, aangekondigd door Cardano’s moederbedrijf Input Output, heeft niet alleen veel positieve reacties van fans gegenereerd, maar ook een aantal tegenstanders aangezet tot het uiten van kritiek. De oprichter van Cardano was zo beledigd door het taalgebruik van verschillende personen dat hij hen aanraadde “mondwater” te gebruiken.

Ondanks de kritiek is de datum wel bekendgemaakt van de aankomende upgrade. De Vasil hard fork zal worden uitgebracht op Onafhankelijkheidsdag van Bulgarije, de geboorteplaats van Cardano ambassadeur Vasil St. Dabov, naar wie de update genoemd is. De langverwachte en veelvuldig uitgestelde release gebeurt precies een week na de Ethereum Merge, wat nogal opvallend is gezien de speciale relatie tussen de projecten. Het tweette het volgende:

“VASIL UPGRADE: DATUM BEVESTIGD
Na de succesvolle voltooiing en uitgebreide tests van alle kerncomponenten, plus bevestigde community-gereedheid, kunnen we samen met de Cardano Foundation vandaag 22 september aankondigen voor de Vasil-upgrade op het Cardano-mainnet.”

Volgens de Input Output digest zijn bijna alle voorwaarden voor het starten van Vasil vervuld en zijn de componenten klaar. Van alle mainnet blokken is 87% gemaakt door bijgewerkte knooppunten van versie 1.35.3; dit aantal is 12% hoger dan wat nodig is.”

Het aandeel van exchanges die hun nodes hebben bijgewerkt is ook de vereiste drempel van 25% gepasseerd, en Coinbase, wiens traagheid een bron van ergernis is geweest in de Cardano-gemeenschap, is begonnen met plannen voor de Vasil hard fork. De realiteit is dat Coinbase een aanzienlijke eigenaar van ADA liquiditeit is, dus zijn actieve betrokkenheid is van cruciaal belang voor het succes van het project.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN