LG NFT's

LG Electronics duikt in de NFT-wereld met LG Art Labs

LG Electronics heeft zojuist zijn eigen NFT-marktplaats gelanceerd, genaamd “LG Art Labs”, die nu beschikbaar is voor alle bezitters van een Amerikaanse LG televisie met webOS 5.0. De marktplaats is toegankelijk via het LG startscherm en stelt de consument in staat om non-fungibele tokens (NFT’s) te kopen, verkopen en verhandelen vanuit het comfort van hun huis.

NFT’s zijn getokeniseerde blockchain representaties van non-fungibele activa, zoals kunst, wat betekent dat ze in feite uniek zijn. In de tastbare wereld zijn kunst en antiek vaak non-fungible; evenzo vertegenwoordigen NFTs op een blockchain grootboek meestal gedigitaliseerde kunstwerken of verzamelobjecten. Transacties op LG Art Labs worden afgehandeld door Wallypto – LG’s in-app crypto-portemonnee die vorig jaar september door Hedera Hashgraph ontwikkeld werd.

Hedera biedt een innovatief gedistribueerd grootboeksysteem (DLS), hashgraph genaamd, dat uitzonderlijke snelheden, krachtige smart contracts, en hoge energie-efficiëntie biedt in vergelijking met blockchain technologie. Hedera biedt ook lage transactiekosten van fracties van een cent.

In 2020 werkten Hedera en LG voor het eerst samen toen LG een van Hedera’s bestuursraadsleden werd, samen met Google, IBM, Deutsche Telekom, en Ubisoft. Als gevolg hiervan was de keuze voor Hedera een logische stap.

LG gaat de concurrentie aan met Samsung

NFT’s zijn niet nieuw voor LG, dat niet de eerste Koreaanse televisiefabrikant is die ze in een TV-ervaring integreert. Afgelopen maart onthulde Samsung een samenwerking aan met NFT-marktplaats Nifty Gateway om een nieuwe Samsung TV-specifieke NFT marktplaats op te zetten.

Het Samsung NFT-platform, dat al in januari werd aangekondigd, stelt gebruikers ook in staat om non-fungibele tokens te bekijken, te kopen, te verhandelen en weer te geven via een slimme TV interface. Het platform is beschikbaar op alle 2022 modellen van Samsung’s MICRO LED, Neo QLED en The Frame TV’s.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN