Samsung TV

Samsung gaat NFT’s integreren in Smart TV’s

Op dit moment is het mogelijk om met je NFT’s te pronken door hen als profielfoto op Twitter, WhatsApp en Telegram te gebruiken, echter wil de technologiegigant Samsung hier verandering in brengen. Het heeft namelijk een “intuïtief, geïntegreerd platform voor het ontdekken, kopen en verhandelen van digitale kunstwerken” aangekondigd voor de aankomende Micro LED-, Neo QLED- en The Frame-modellen van de Samsung TV range.

Het bedrijf moet nog de naam van het NFT-platform onthullen en hoe de integratie zal verlopen, echter werd wel duidelijk dat het bedrijf als doel heeft om in 2022 het eerste model op de markt te introduceren. Het gaf het volgende aan:

“Nu de vraag naar NFT’s toeneemt, is de behoefte aan een oplossing voor het huidige gefragmenteerde kijk- en kooplandschap nog nooit zo groot geweest.”

Het aankomende platform stelt kijkers in staat om te bladeren en ook NFT’s te verhandelen zonder de bank te verlaten. Hoewel het onduidelijk is welke NFT-platforms of marktplaatsen precies zullen worden opgenomen, beloofde Samsung dat zijn Smart TV’s niet zullen knoeien met de beeldkwaliteit, waardoor de vooraf ingestelde waarden van de NFT-maker behouden zullen blijven.

Naast het integreren van NFT’s in zijn producten, heeft het Zuid-Koreaanse multinationale conglomeraat actief geïnvesteerd in NFT en metaverse projecten via zijn durfkapitaalafdeling, Samsung Next. Afgelopen woensdag nam het bedrijf deel aan een investeringsronde voor een metaverse-gamingplatform.

Tevens zullen de nieuwe producten ook zullen worden geleverd met Samsung Gaming Hub, die wordt aangeprezen om spelers te helpen games te ontdekken en te spelen via gamestreamingservices. Hier hebben spelers toegang tot een uitgebreide bibliotheek met games die gebruikmaken van de samenwerkingen van Samsung met NVIDIA GeForce Now, Stadia en Utomik, om er maar een paar te noemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN