Ethereum

Ethereum-netwerk ziet enorme stijging in nieuwe adressen, voorafgaand aan de Merge

Met de aanstaande Merge upgrade blijft de activiteit op het Ethereum-netwerk stijgen, want de update wordt gezien als een positieve stap voor de cryptocurrency. In het licht hiervan is het aantal Ethereum-adressen dat recentelijk is aangemaakt omhooggeschoten als voorbereiding op 15 september, de datum dat de upgrade gepland staat.

Op 2 september telde het Ethereum-netwerk 204.571.273 unieke adressen, een groei van 2.210.529 adressen ten opzichte van de 202.361.298 die op 2 augustus werden geregistreerd. Volgens de gegevens van Etherscan kwamen er over de 30 dagen die op 5 september eindigden, elke dag ongeveer 71.307 nieuwe adressen bij op Ethereum.

Bron: Etherscan.io

Het is belangrijk te onthouden dat het aantal adressen niet altijd weergeeft hoeveel mensen zich werkelijk bij het netwerk aansluiten. Sommige Ethereum gebruikers hebben bijvoorbeeld meer dan één adres in verschillende portemonnees.

Hoewel er veel verkoopdruk is op de cryptocurrency-markt, kan de groei van het Ethereum-netwerk deels verklaard worden door de Merge upgrade die het netwerk zal overzetten op een Proof-of-Stake (PoS) blockchain. Het is echter zo dat de Merge dat er geruchten de ronde doen dat de aanstaande upgrade voor problemen kan zorgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN