Ethereum koers

Michaël van de Poppe schetst hoe AVAX kan verdubbelen in prijs

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe vertelde zijn 623.400 Twitter-volgers dat Avalanche (AVAX) en vele andere altcoins onder hun 50-daags voortschrijdend gemiddelde zijn gedaald als gevolg van de prijscorrectie van vorige week.

Van de Poppe geeft een cruciale indicator voor Ethereum-concurrent Avalanche (AVAX). De handelaar zei dat als de tokens dat voortschrijdend gemiddelde kunnen terugwinnen, dit een “serieuze” prijsrally zou veroorzaken. Hij zei het volgende:

“Het terugvorderen van [het voortschrijdend gemiddelde van 50 dagen] zou een serieuze activering veroorzaken, hetzelfde geldt voor AVAX.”

Van de Poppe merkte ook op dat collega Ethereum-concurrent Fantom (FTM) momenteel consolideert en wacht om te zien of de Amerikaanse dollar zijn opwaartse trend omkeert. Hij tweette het onderstaande:

“Een dagelijkse orderblok van ongeveer $0,25 is zware ondersteuning. Als er een omkering plaatsvindt, is een snelle run naar $0,365-0,37 mogelijk.”

Van de Poppe merkte tot slot op dat de recente prijsstabiliteit van Bitcoin (BTC) een signaal kan zijn voor sterkte. Hij gaf het volgende aan:

“Nou, het is goed dat Bitcoin stabiel blijft, terwijl de rest sterk daalt. Als de euro omkeert en aandelen een bounce impliceren, zou Bitcoin een behoorlijke kracht kunnen hebben.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN