polygon-prv-matic

Polygon gaat samenwerking aan met GameSwift om een gedecentraliseerde versie van Steam te bouwen

In 2020 kreeg de gaming-sector een hele nieuwe dimensie door de lanceringen van enkele Web3-gamingprojecten. Games kwamen dus naar de blockchain. Polygon (MATIC) is de afgelopen maanden al aan het investeren in Web3. Nu wil Polygon de gaming-sector een handje helpen door een samenwerking aan te gaan met GameSwift. GameSwift gaf het volgende aan op Twitter:

“🔥#GameChanger is live🔥 We zijn trots om aan te kondigen dat binnen een strategisch partnerschap met @0xPolygon & @polygonstudios. We bouwen het ecosysteem van eerste keuze voor web3-gaming!

Overzicht van onze zkEVM gaming #chain & more wacht op je!”

GameSwift is niet het eerste gaming-gerelateerde platform waarmee Polygon een samenwerking aangaat. Eerder ging het namelijk ook al een samenwerking aan met Intella X. De toetreding van Polygon in de gaming-sector is een duidelijke poging om een gamingplatform te creëren dat vergelijkbaar is met Steam. Steam is een platform voor het maken van games, het spelen ervan en het voeren van discussie over digitale games. Momenteel heeft Steam ongeveer 100 miljoen gebruikers met bijna 30.000 games.

De nieuwe samenwerking is gericht op de introductie van een mechanisme om web2-games naar de de web3-ruimte te brengen. Web3-gamingsystemen trekken momenteel veel aandacht van oude en nieuwe gamers die de geavanceerde web3-gaming-omgeving willen ervaren. GameSwift wil profiteren van zijn samenwerking met Polygon om web3-gamingoplossingen te bedenken door de supernetten van Polygon te gebruiken om een ​​nieuwe chain voor dat doel te creëren.

Polygon misschien wel de beste keuze voor gedecentraliseerde games

Het debuut van Polygon in de gamewereld heeft de mogelijkheden van de Edge-technologie geïntroduceerd die een hogere doorvoer en zeer lage transactiekosten voor gebruikers garandeert. De CEO van GameSwift, Wojciech Gruszka, zei het volgende over de samenwerking:

“Kiezen voor Polygon voor GameSwift betekent ook lage transactiekosten, eenvoudige implementatie in vergelijking met andere beschikbare technologieën en toegang tot de disruptieve technologische oplossingen die Polygon biedt.”

Daarnaast financiert Polygon de ontwikkeling van nieuwe games in samenwerking met GameSwift. Het netwerk heeft hiervoor de financiële bijdrage toegezegd. Met de samenwerking heeft het GameSwift-ecosysteem extra functies zoals de GameSwift-portal, studio’s, ID, Analytics, Extension, SDK, Launcher en een brug naar andere netwerken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN