Ethereum koers

Van de Poppe vergelijkt huidige situatie met de bodem van 2018

Een populaire crypto-strateeg heeft recentelijk gezegd dat de uitverkoop in de crypto-markten hem doet denken aan de bodem van de bear-markt van 2018. Michaël van de Poppe vertelde zijn volgers op Twitter dat hij de TOTAL-grafiek goed in de gaten houdt. Deze grafiek volgt de totale marktkapitalisatie van alle crypto-activa samen.

Volgens Van de Poppe is het wachten op TOTAL om het 200-weekse voortschijdende gemiddelde (MA) opnieuw te testen. Ditzelfde gebeurde tijdens de crypto-bodem in 2018. Van de Poppe gaf aan:

“Waar staan ​​we op dit moment? Ik zie vergelijkbare prijsactie als Q4 2018. Bounce vanaf 200 weken MA van de totale marktkapitalisatie van crypto. Afkeuring en hertest vinden plaats, hogere low wordt toegekend -> acceleratie naar boven erna. Zeer vergelijkbare prijsactie.”

Op het moment van schrijven beweegt TOTAL boven de 200-weekse MA op $1.002 biljoen.

Ook ziet de strateeg Bitcoin (BTC) stijgen. Toch waarschuwde hij zijn volgers op Twitter. Dit komt omdat Bitcoin nog steeds in een zijwaartse accumulatiefase zit en zelfs kan dalen tot $19.000. Na een kleine correctie ziet Van de Poppe de grooste crypto op basis van marktkapitalisatie stijgen in lijn met zijn voorspelling over de totale marktkapitalisatie. Hij zei:

“Het Bitcoin-scenario is, denk ik, vrij waarschijnlijk. In dit geval: Bullish divergentie wordt gecreëerd op een wekelijks tijdsbestek. Sweep van de dieptepunten voor liquiditeit (of hertest). Totale marktkapitalisatie 200 weken MA blijft intact. Accumulatieperiode in het algemeen voor beleggers.”

Op het moment van schrijven wordt BTC verhandeld voor een prijs van $21.190, met een min van 0,6% ten opzichte van 24 uur geleden.

Ethereum moet nauwlettend in de gaten gehouden worden, aldus Van de Poppe. Er moet namelijk gelet worden op de kracht van de bulls bij het cruciale support-level. Hij zei het volgende:

“Als we blijven dalen, is het belangrijk om het niveau van $19.300 voor Bitcoin en waarschijnlijk $1.400 voor Ethereum in de gaten te houden. In die zones moeten kopers regelmatig binnenstappen.”

Op het moment van schrijven ruilt ETH van hand voor $ 1.590, met een stijging van 0,45% in de afgelopen 24 uur.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN