Dogecoin

Mark Cuban noemt Dogecoin een beter betaalmiddel dan Cardano

Miljardair-investeerder Mark Cuban heeft zich onlangs op Twitter uitgesproken tegen supporters van Cardano (ADA). In zijn Twitter-thread gaf hij aan zijn ruim 8,8 miljoen volgers aan dat Dogecoin (DOGE) een meer haalbare optie voor betalingen is dan ADA. Hij ging verder met stellen dat terwijl Cardano mogelijk meer applicaties op zijn blockchain kan draaien, Dogecoin momenteel nog steeds meer nut vervult. Hij tweette het volgende:

“Wat telt, is de verwachting voor de token. Als je denkt dat het altijd omhoog gaat, waarom zou je het dan uitgeven aan eten of huur? ADA maxis geven je 1.000 redenen waarom het omhoog gaat. DOGE-gebruikers hebben plezier in de community, willen dat het omhoog gaat, maar weten dat het een transactiewaarde is.”

De Shark Tank-ster zei dat terwijl Cardano in staat is tot een hogere transactie per seconde (TPS), plus een groter totaalwaarde-vergrendeld (TVL) getal heeft, hij denkt dat die termen vaak overgebruikt worden.

Volgens Cuban zal de tijd dan ook uitwijzen welke blockchain het meeste nut heeft, en dat het waarschijnlijk zal komen wanneer iemand die “game-changing” app ontwikkelt, die zich op een willekeurig aantal ketens kan bevinden. Hij vervolgde met:

“Dit is geen competitie tussen platforms. Hoewel de maximalisten van elk platform dat graag zouden denken. Het is een competitie tussen applicaties om cryptogebruik door niet-cryptogebruikers te stimuleren. De winnende app bepaalt welke onderliggende keten het meeste gebruik gaat maken.

Ik moet hieraan toevoegen dat de concurrentie niet alleen tussen crypto-apps is, maar ook met niet-crypto-apps. Gebruikers moeten worden overtuigd om hun huidige apps te verlaten. Dat zijn geen makkelijke gewoontes om te doorbreken. Of die game-changing app op ADA, BADA, SCHMADA of NADA staat, maakt eigenlijk niet uit.

Maximalisten worden maximalisten. Knoeien met BTC of ADA of andere maximalisten is een geweldige sport. Maar het verandert niets. Die game-changing app hebben we nog niet gezien. Maar we zullen het allemaal weten als we het weten, omdat iedereen die we kennen ons zal vertellen dat we het moeten gebruiken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN