bitcoin koers

Bitcoin koers moet dit niveau overwinnen om met bijna 50% te kunnen stijgen, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Justin Bennett recentelijk op YouTube een scenario beschreven hoe Bitcoin (BTC) met bijna 50% zou kunnen stijgen. Hij vertelde dat als de Bitcoin koers boven de $24.200 komt en daar weet te sluiten, het volgende doel $26.500 is. Hij zei het volgende:

“Als we die terugvorderingen boven de $23.450 en $24.200 krijgen, dan zal het volgende weerstandsgebied voor Bitcoin rond de $25.000 liggen. Dus ongeveer $25.400, gevolgd door midden-$26.000, ongeveer $26.500.”

Bennett zei dat na het breken van meer dan $26.500, Bitcoin het niveau van $30.000 moet overwinnen om met ongeveer 46% te stijgen ten opzichte van de huidige prijs en het volgende doel van $38.000 te halen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Dus als we kunnen zien dat Bitcoin die twee niveaus terugwint die ik heb genoemd en de komende dagen hoger begint te worden, dan zijn dit de twee belangrijkste gebieden waar ik de komende weken op let.

Nu komt de eerste binnen rond de $30.000, en dat komt door de consolidatie die we in mei zagen … dus het gebied van $30.000 wordt een enorm gebied voor Bitcoin. Daarboven hebben we de samenvloeiing van weerstand tot ongeveer $38.000 …

Maar nogmaals, Bitcoin moet boven die twee niveaus komen die ik noemde. Dus $23.450 en ook $24.200 op dagelijkse sluitingsbasis om de uitbraak echt te bevestigen en de markt voor deze niveaus op te zetten.”

De cryptohandelaar en analist zei tevens dat de Amerikaanse inflatie (CPI) ook een rol zal spelen bij het bepalen van de prijsrichting van Bitcoin. Volgens Bennett betekent een “lagere inflatie minder agressieve renteverhogingen, wat bullish markten betekent.”

Onder verwijzing naar de woensdag vrijgegeven gegevens van de consumentenprijsindex, die aangaven dat de inflatie in de VS tot 8,5% gedaald is, zei Bennett dat dit erop zou kunnen wijzen dat de inflatie zijn hoogtepunt heeft bereikt. Hij sloot af met:

“Het was leuk om te zien dat de CPI vandaag lager uitkwam dan voorspeld. Het was geen geweldig aantal, maar het is nog steeds een beter aantal dan de vorige keer. En het overtrof ook de voorspelling. Dus dat is iets. En ik denk dat het een piekinflatie zou kunnen markeren, wat erg bullish zou zijn voor de markten … Dus als markten denken dat dit piekinflatie is, kan dat zowel voor de cryptomarkt als voor de aandelenmarkt bullish zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN