Ethereum zal 15 en 16 september upgraden

De Ethereum koers heeft een enorm bullish momentum gekregen met de succesvolle lancering van het Goerli-testnet. Bovendien is nu duidelijk geworden dat de fusie gepland staat voor 15 en 16 september 2022, wat de ETH-prijs dichter bij het oorspronkelijke doel van $2.500 zou kunnen duwen en wellicht zelfs boven $3.000.

Na een behoorlijk lange wachttijd van meer dan 18 maanden sinds de lancering van ETH 2.0 Phase 0, The Beacon Chain, vindt de overgang van Proof-of-Work (PoW) naar Proof-of-Stake (PoS) nu plaats in de komende weken. Nu de fusie snel nadert, zijn de whales ook overgeschakeld naar de accumulatiemodus omdat het platform getuige was van enorme transacties.

Het intense verkeer leidde tot een piek in de prijs die op het moment van de pers op het hoogste punt van 2 maanden staat. Het populaire analytische platform Santiment registreerde ook een stijging van het aantal whale-adressen, wat wijst op een verschuiving van het momentum van bears naar bulls. Het tweette het volgende:

“Ethereum steeg met meer dan $1.880 na een positief CPI-rapport woensdag. Deze prijs die twee maanden hoog was, ging gepaard met een grote toestroom van ETH-transacties met een waarde van $100.000 of meer. Dit gebeurt samen met whale-adressen die zich lijken op te stapelen.”

Daarom wordt in de komende twee weken een sterke bullish prijsactie verwacht, terwijl Ethereum naar verwachting binnenkort een opmerkelijke bullish trend zal beginnen. Verder dalend naar FOMO, kan de hele markt enige grip krijgen met de fusie en de aanstaande ETH 2.0.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!