Binance Launchpad

Binance Labs kondigt strategische investering in Ankr aan

De durfkapitaal-tak van de cryptocurrency-exchange Binance, Binance Labs, heeft een strategische investering aangekondigd in Ankr (ANKR). Binance Labs richt zich vooral op aandelen- en token-investeringen in Web3-infrastructuur, gaming en sociale platforms. Ankr is dan ook een Web3-infrastructuurprovider bekend van de introductie van BNB Liquid Staking en het bouwen van infrastructuren van de BNB Chain. Binance Labs meldde het volgende:

“Welkom @ankr naar de #Binance Labs Family! ICYMI – Ankr is een gedecentraliseerde infrastructuur en cross-chain staking DeFi-platform dat tot doel heeft Web3 voor iedereen toegankelijk te maken.”

Het fonds zal voornamelijk worden gebruikt om het ontwikkelingsproces van de remote procedure call (RPC) van Ankr te verbeteren, waardoor de service wordt opgevoerd en de Web3-ontwikkelaarssuite wordt uitgebouwd, die de Multi-Chain Liquid Staking-softwareontwikkelingskit (SDK), Web3 Gaming SDK en App omvatten.

Ankr heeft eerder bijgedragen aan de open-source code van de BNB Chain en BNB Liquid Staking, waardoor de basis van de Chain werd versterkt. Ook heeft het de Erigon-en Archive Node-upgrades doorgevoerd, net als de BNB Application Sidechain (BAS) schaalbaarheidsoplossing om het ecosysteem van BNB verder te stimuleren. De Erigon-upgrade heeft in het bijzonder de hoeveelheid opslagruimte die door de BNB Chain wordt gebruikt met 75% verminderd. Ook heeft het gezorgd voor verbeterde prestaties omtrent de RPC wat heeft geleid tot een versnelde synchronisatie met 100 keer.

Ankr heeft daarnaast DeFi-compositie naar BNB Liquid Staking gebracht, waardoor het ecosysteem van de BNB Chain verder werd ondersteund. Ryan Fang, de mede-oprichter van Ankr, was opgewonden over de strategische investering van Binance Labs en zei het volgende:

“Wij zetten ons in om de BNB Chain verder te laten schalen, de BNB Token Utility te verbeteren en het Binance Application Sidechain ecosysteem uit te breiden.”

“Ankr wil niet alleen innovatieve use-cases ondersteunen die een zeer schaalbare infrastructuur vereisen, maar ook infrastructuurdiensten die kunnen bijdragen aan het bouwen van geautoriseerde sidechains.”

De details over het bedrag van de investering zijn niet bekendgemaakt. Toch werd het nieuws als zeer positief ervaren onder de investeerders op de markt waardoor ANKR sterk is gestegen. Op het moment van schrijven wordt ANKR verhandeld voor een prijs van $0,048 met een plus van ruim 37% ten opzichte van 24 uur geleden. Ook is de marktkapitalisatie aanzienlijk gestegen naar $469 miljoen waardoor het token de top 100 is binnengedrongen. Het staat momenteel op de 94e positie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN