Van de Poppe verwacht stijgingen voor vier altcoins

Een ervaren- en populaire crypto-strateeg heeft aanhoudende uptrends voorspeld voor een aantal altcoins, waaronder Cardano (ADA) en Chainlink (LINK). Michaël van de Poppe heeft zijn 621.000 volgers op Twitter verteld dat het smart contract-platform, Cardano, zich lijkt op te maken voor een nieuwe beweging omhoog. Hij zei hierover het volgende:

“Op zoek naar voortzetting omdat het de weerstandszone vele malen heeft getest. Het breken van $0,55 zou leiden tot voortzetting naar $0,67 en die flip zou ook een trigger zijn voor entrees van longs.”

Op het moment van schrijven wordt ADA verhandeld voor een prijs van $0,51 met een daling van bijna 4% ten opzichte van 24 uur geleden. Ten opzichte van zeven dagen geleden is de prijs van ADA echter met 0,37% gestegen. De marktkapitalisatie van ADA is daarnaast ruim $17 miljard.

Chainlink, de provider voor oracle-services, is de volgende altcoin die wordt geanalyseerd door Van de Poppe. Hij is van mening dat LINK gaat corrigeren naar het niveau rond de $8 voordat het een nieuwe omhooggaande beweging kan inzetten. Van de Poppe gaf het volgende aan:

“Deze is in stijgende lijn. Als dit eruitziet als een flip van $8, kun je doorgaan naar $12 – $12,50.”

“Nog steeds een kans van je leven met de huidige prijzen. Middelgroot doel kan $13,50-15,00 zijn. Must-hold bereik is $7,50- $ 8,00.”

Momenteel wordt LINK verhandeld voor een prijs van $8,44 met een daling van bijna 1% ten opzichte van 24 uur geleden. Op basis van een week geleden heeft LINK het echter wel goed gedaan met een stijging van ruim 12%. De marktkapitalisatie is bijna $4 miljard en LINK bezet hiermee de 24e positie.

Een ander smart contract-protocol, Fantom (FTM), werd ook geanalyseerd door Van de Poppe. Hij zei dat FTM kan exploderen zolang de prijs boven een support-level kan blijven wat als cruciaal wordt beschouwd. Hij zei het volgende:

“Ziet er sterk uit en neigt naar boven. Ik heb nog steeds mijn longs en heb tussendoor gehandeld … Ik verwacht een voortzetting richting $0,45 en $0,50 als $0,34 stand houdt.”

FTM wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $0,38 en draait een plus van ruim 1,5% ten opzichte van 24 uur geleden. Ook voor FTM geldt dat het token een goede week heeft gedraaid. Net als LINK is is FTM namelijk met ruim 12% gestegen ten opzichte van zeven dagen geleden. Op het gebied van marktkapitalisatie staat FTM op de 53e plek met bijna $1 miljard.

Tot slot analyseerde Van de Poppe Quant (QNT), wat een protocol is dat het doel heeft meerdere blockchain met elkaar te laten communiceren. Van de Poppe gaf aan dat QNT momenteel in een sterke uptrend verkeerd en wacht op een correctie naar $110. Over QNT zei Van de Poppe het volgende:

“Toont kracht, en dat is goed … $140-gebied is weerstand. $110 is gebied voor potentiële entrees van longs. “

QNT wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $121,49 met een daling van 0,35% in de afgelopen dag. Ten opzichte van vorige week is QNT de grootste stijger van de behandelde tokens met een plus van ruim 16%. QNT bezet de 41e positie op het gebied van marktkapitalisatie en heeft een waarde van $1,466 miljard.