CryptoPunks

Tiffany & Co. haalt $12,5 miljoen op bij houders van CryptoPunks

Amerikaanse juwelier Tiffany & Co. debuteerde vorige week 250 hangers die exclusief beschikbaar waren voor houders van CryptoPunks. Nu is echter duidelijk geworden dat alle hangers op vrijdag binnen ongeveer 20 minuten uitverkocht waren, waarbij elke hanger verkocht werd voor 30 Ether (ETH), of ongeveer $50.000. Door deze actie heeft het bedrijf dus een omzet gerealiseerd van $12,5 miljoen.

Tiffany’s NFT’s worden “NFTiffs” genoemd, zijn digitale passen die exclusief zijn voor CryptoPunk NFT-houders en geven hen het recht om hun NFT om te zetten in een op maat gemaakte hanger met edelstenen en diamanten. NFTiffs worden mogelijk gemaakt door blockchain-technologiebedrijf Chain.

Degenen die NFTiffs hebben gekocht, moeten hun tokens vóór 12 augustus inwisselen, volgens de website van Tiffany. Wat betreft op maat gemaakte hangers, deze zullen naar verwachting begin volgend jaar aan kopers worden geleverd. Als een NFTiff-houder zijn token verkoopt vóór verzending van een hanger, dan kunnen ze de hanger niet ontvangen, volgens de website. Elke klant had het recht om maximaal drie NFTiffs in de verkoop te kopen.

Terwijl Tiffany NFTiffs snel verkocht had, is hun bodemprijs – de laagste prijs waartegen een NFTiff momenteel te koop is – gedaald ten opzichte van de verkoopprijs. De huidige bodemprijs is ongeveer 27 ETH of $46.000, wat volgens tracker NFTGo een klein verlies zou kunnen betekenen voor de houders. Er zijn dan ook verschillende NFTiffs doorverkocht, met een handelsvolume van meer dan $1 miljoen in de afgelopen 24 uur, volgens NFTGo.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN