Tiffany & Co. lanceert speciale hangers voor houders van CryptoPunks

De wereldberoemde luxe juwelierszaak Tiffany & Co. heeft aangekondigd dat het speciale hangers gaat creëren voor de houders van CryptoPunks, die deel uitmaken van een limited edition-campagne van 250 stuks.

De campagne werd ingegeven door de vice-president van het bedrijf, Alexandre Arnault, die eigenaar is van CryptoPunk #3167, die zijn NFT in een hanger veranderde die hij begin april op social media deelde. Hij tweette de onderstaande afbeelding:

Houders van CryptoPunk kunnen één van de 250 NFTiff-passen kopen, mogelijk gemaakt door het blockchain-bedrijf Chain, met een maximum van drie per persoon, waarmee ze een aangepaste hanger kunnen maken op basis van hun CryptoPunk.

Elke NFTiff kost 30 ETH, inclusief de kosten van de NFT, de aangepaste hanger, de ketting en verzending en verwerking. Chain CEO Deepak Thapliyal gaf het volgende aan op zijn Twitter:

Het bedrijf zei dat de ontwerpers van Tiffany zullen werken met de 87 attributen en 159 kleuren die verschijnen in de collectie van 10.000 CryptoPunk NFT’s om de hanger te matchen. Tevens gaf het aan dat elke hanger minimaal 30 edelstenen en diamanten bevatten en is voorzien van een gravure van het editienummer van de CryptoPunk op de achterkant. Eigenaren ontvangen ook een digitale weergave van de hanger en een certificaat van echtheid.

De verkoop voor de NFTiff begint op 5 augustus 2022 om 10:00 AM EST voor in aanmerking komende gebruikers. Ben je benieuwd hoe zo’n hanger er ongeveer uitziet? Je kan die van Deepak hieronder bekijken.