CB-thumbnail-site-12

Bitcoin, wat nu? FOMC meeting, enorme volatiliteit op komst! Solana naar $20?!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Een nieuwe video staat voor jullie klaar. Vandaag bespreek ik de aanstaande FOMC meeting en de potentiële renteverhogingen, kijken we naar Bitcoin (BTC) en naar Solana (SOL). Bekijk de video nu en vergeet niet eventjes op het belletje te drukken, zodat je een notificatie ontvangt als we weer een nieuwe video gepost hebben!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN