Ethereum lijkt zich klaar te maken voor enorme comeback-rally

Ethereum (ETH) lijkt zich klaar te maken voor een gigantische comeback-rally nu de langverwachte samenvoeging steeds dichterbij komt. De op een na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie vecht momenteel tegen de bearmarkt. Na een week van ondermaatse prestaties en ongunstige marktomstandigheden, steeg het in de afgelopen 24 uur met meer dan 10%. Dit komt kort nadat de negende shadow fork live ging in de late uren van 14 juli.

De marktkapitalisatie van ETH stijgt met 10% in 24 uur

De winst van meer dan 10% van Ethereum in de afgelopen 24 uur heeft de waarde van het actief verhoogd tot $1.355 vanaf het moment van schrijven. De token is ook getuige geweest van een sterke stijging van de marktkapitalisatie, die op het moment van het rapport steeg tot iets meer dan $162 miljard, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Zoals aangegeven door gegevens van het crypto-analyseplatform, CryptoQuant, ziet de Ethereum Funding Rate er bullish uit in vergelijking met de waarden die de laatste tijd zijn geregistreerd. Met een waarde van 0,02 geeft het financieringspercentage aan dat handelaren met longposities dominanter zijn en evenzeer bereid zijn om financiering aan shorthandelaren te betalen. Bovendien zijn de afgelopen 24 uur 78.240.923 shortposities geliquideerd – een bullish indicatie van de prijsstijging van ETH.

Daarnaast heeft de ‘Taker Buy Sell Ratio’ van Ethereum een ​​waarde van 1,08, wat betekent dat bullish sentiment dominant is in de ETH-markt; dit betekent dat afnemers meer kooporders invullen. Ethereum’s Open Interest (OI) is de afgelopen 24 uur ook met 12% gestegen, wat meer liquiditeit in de ruimte laat zien en toenemende aandacht in de markt.

Ethereum’s shadow fork 9 ging live op 14 juli om 00:00 (UTC)

De gunstige marktsituatie die Ethereum doormaakt volgt op berichten over de update over de samenvoeging. Als onderdeel van de inspanningen van het team om de langverwachte lancering van de samenvoeging te testen, ging shadow fork 9 van Ethereum op 14 juli om 00:00 (UTC) live.

De negende shadow fork beoordeelde de haalbaarheid van de updates en releases van het Sepolia hardfork-testnet, dat op 6 juli met succes overging op Proof-of-Stake. Dankzij de shadow fork konden deze updates worden getest op een “intenser netwerk”.

Zoals wij onlangs al aangaven, vraagt ​​het Ethereum-ontwikkelteam de crypto-gemeenschap om de volledige samenvoeging in september van dit jaar te verwachten. Een wijziging van deze datum is echter niet onwaarschijnlijk vanwege interne problemen en onvoorziene omstandigheden. Het Goerli-testnet zal naar verwachting de laatste testfase zijn, die gepland staat voor 11 augustus.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!