CB-thumbnail-site-8

Bitcoin stijgt! Gaan we naar $23.000? Koersverwachting Vechain! $0,01 in zicht?!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Op het moment van schrijven staat Bitcoin op $20.900 en daarmee staat Bitcoin ruim 11% hoger dan een paar dagen geleden. Gaat Bitcoin dit doorzetten en gaan we op weg richting een bearmarkt rally? Daarnaast gaan we kijken hoe Vechain ervoor staat. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een duimpje achter te laten als je dit soort content kan waarderen!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN