Michaël van de Poppe voorspelt stijgingen voor Bitcoin, Ethereum en populaire altcoin

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk op zijn Twitter-account, met ruim 615.000 volgers, wat voorspellingen geplaatst met betrekking tot de twee grootste cryptocurrencies van dit moment, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), terwijl hij ook keek naar de populaire altcoin Fantom (FTM).

De analist begon zijn betoog met aangeven dat hij optimistisch is over de drie cryptocurrencies en dat hij verwacht dat zij in de komende twee maanden zullen stijgen. Hij tweette het volgende:

“Ik verwacht Bitcoin binnen de komende vier tot acht weken op $28.000, Ethereum op $1.500 of meer [en] FTM op $0,45-0,55.”

Terwijl hij naar de Bitcoin koers keek, zei Van de Poppe dat de koningsmunt mogelijk de steun opnieuw test op $20.500 voordat hij weerstand wegneemt bij $22.000 en zich verzamelt naar zijn doel van $28.000. Hij zei het volgende:

“Een potentieel scenario op Bitcoin (hoeft natuurlijk niet uit te komen). Kijkend naar weerstand van $21.900, kijkend naar ondersteuning van $21.100 en $20.500. Lagere ondersteuningen, ik kijk sterk naar swing longs richting $28.000.”

Wat de Ethereum koers betreft, gelooft de cryptostrateeg dat het toonaangevende smart contract platform zijn tijd afwacht voor een rally naar zijn doel van $1.500. Hij gaf het onderstaande aan:

“Goede eerste stap voor ETH. Kwestie van tijd voordat we de run naar het $1.500-gebied voortzetten (aangezien er grote gaten tussen zitten). Op dit moment nog steeds langzaam grinden, maar langzaam worden de shorts uitgestopt.”

De volgende die Van de Poppe behandelt is Ethereum-uitdager Fantom (FTM), die volgens de analist een lichte terugval zal krijgen voordat de koers verder zal stijgen. Hij plaatste de onderstaande tweet:

“Op zoek naar FTM om ongeveer $0,265 te testen en dat zou de komende weken leiden tot voortzetting naar $0,32 en hoogstwaarschijnlijk $0,45- $0,55.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!