BITCOIN naar $22.000 MOGELIJK?! VAULD overname NEXO? l Analyse BTC/CHZ


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. In deze video schets ik de verschillende Bitcoin (BTC) scenario’s en hoe je daar met longs of shorts op kan inspelen. Verder bespreek ik de interesse van Nexo in Vauld, Chiliz dat mogelijk een dominante rol gaat spelen in de sportsector en gaan we kijken naar de grafiek van Chiliz (CHZ). Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!