Bitcoin STIJGING naar $23.000 aanstaande! Ripple, BLIJVEN we STIJGEN?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Na een vrij hectische periode lijkt de markt wat af te koelen. Her en der zien we aardig herstel en ook Bitcoin (BTC) staat inmiddels 20% hoger en dat is mooi! Maar gaan we deze stijging doorzetten of zit er meer pijn aan te komen? In deze video bespreek ik de verschillende scenario’s en kijken we ook naar XRP! Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!