VeChain 10% gestegen na langdurige deal met UFC

De prijs van VeChain (VET) is met bijna 10% gestegen nadat er naar buiten gekomen is dat de blockchain een langdurige samenwerking is aangegaan met ’s werelds grootste mixed martial arts-bedrijf, UFC. Als gevolg van de samenwerking is het handelsvolume aanzienlijk gestegen tot 120%.

De deal tussen VeChain en UFC zal de marketingbasis voor beide bedrijven verbeteren. Daarnaast krijgt VeChain toegang tot belangrijke UFC-middelen, waaronder live-evenementen, uitzendfuncties en in-arena-promotie, en originele inhoud die beschikbaar is op de populaire digitale en sociale kanalen van UFC.

Op 9 juni kondigde de VeChain Foundation de samenwerking met UFC aan. Het gaat om een marketingpartnerschap van $100 miljoen. VeChain kan door de samenwerking genieten van merk-blootstelling tijdens UFC-evenementen die in 175 landen via de televisie te volgen zijn. Op 11 juni, bij het Teixeira vs Prochazka-evenement in Singapore, zal VeChain voor het eerst te zien zijn. De CEO en mede-oprichter van VeChain had hierover het volgende te zeggen:

“Het is een historisch moment waarop VeChain de krachten bundelt met de snelstgroeiende sport om het bewustzijn te vergroten dat blockchain-technologie van cruciaal belang is bij het helpen realiseren van belangrijke wereldwijde doelstellingen, zoals duurzaamheid.”

UFC Senior Vice President van Global Partnerships, Paul Asencio, wil met VeChain de voordelen van blockchain-technologie promoten bij de bescherming van het milieu voor toekomstige generaties. Bovendien zal VeChain eigenaar zijn van UFC’s officiële fighter rankings-titel “UFC Rankings Powered by VeChain”, merkaanwezigheid in UFC’s Octagon-wedstrijdring en op UFC Fight Deck, en VIP-sweepstakes-promoties creëren.

Na de aankondiging is de prijs van VET gestegen. Nu het sentiment rond de altcoin verbeterd is, is er een reële kans dat de prijs van VET nog niet uitgestegen is. Om dit moment bevindt de RSI zich rond de 52 en beweegt de prijs land de 9-daagse MA. Hierbij heeft het token steun bij de 50-daagse MA die omhoog beweegt als gevolg van het gestegen handelsvolume. De prijs van VET kan dus aanzienlijk stijgen vanaf de huidige niveaus. Bovendien zal de VET-prijs ook profiteren van de langdurige samenwerking.