Netflix documentaire

Netflix-serie ‘Love, Death + Robots’ lanceert NFT-collectie

De populaire Netflix-serie ‘Love, Death + Robots’ is teruggekeerd met een derde seizoen op Netflix, echter kondigde het tevens aan dat het een NFT-collectie gelanceerd heeft die in de vorm van een speurtocht verspreid zal worden.

Volgens de website van de show is de speurtocht gemaakt in samenwerking met Web3-studio Feature en omvat negen stukken QR-gecodeerde digitale kunstwerken in verschillende media, waaronder billboards, video’s en afleveringen van de sci-fi-serie. Het kondigde het als volgt aan:

De NFT’s van ‘Love, Death + Robots’ worden geslagen op de Ethereum-blockchain, waarbij Netflix alleen gaskosten hoeft te betalen. De startprijs van een NFT op OpenSea is 0,003 ETH, momenteel ongeveer $6.

De lancering van de NFT-collectie van Netflix is slechts de nieuwste duik van het contentplatform in de cryptomarkt. Eerder dit jaar bracht het streamingbedrijf “Trust No One: The Hunt for the Crypto King” uit, een documentaire die het omringende mysterie van de dood van Gerald Cotten, de CEO van cryptocurrency-beurs QuadrigaCX, onderzoekt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN