Top 3 Altcoins met veel potentie in mei 2022

Laten we eens kijken naar de top 3 altcoins met een enorm potentieel in mei 2022

ApeCoin (APE)


In het APE Ecosysteem, is ApeCoin een ERC-20 token ontworpen om een gedecentraliseerde gemeenschap die werkt op het front van web3 te bekrachtigen en te motiveren. Stemmen over hoe het ApeCoin DAO Ecosysteem Fonds moet worden besteed wordt gedaan door ApeCoin houders via de ApeCoin DAO gedecentraliseerde bestuursstructuur. De Stichting APE voert de suggesties van ApeCoin-houders uit. ApeCoin is een cryptocurrency gebaseerd op Yuga Labs’ Bored Ape Yacht Club-initiatief, een gedecentraliseerd project.

Volgens CMC is de koers van ApeCoin vandaag $22,55 USD, met een handelsvolume van 24 uur van $6.240.492.591 USD. ApeCoin is 2,06% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Solana (SOL)


Solana is een volledig functionerend open-source project dat gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten aanbiedt door gebruik te maken van de permissie-loze aard van blockchain technologie. Het was pas in maart 2020 dat de Solana Foundation, met zijn kantoren in Genève, Zwitserland, begon te werken aan het project. De prijs van SOL is blijven dalen, hoewel hij nog steeds dicht bij een kritisch steunniveau ligt. De koers staat nog steeds onder druk rond de dalende trendlijn, wat erop wijst dat de markt een gecompliceerde correctie ondergaat. Beleggers wachten op een sterke opleving om een instap te maken.

Volgens CMC is de koers van Solana vandaag $94,05 USD, met een handelsvolume van 24 uur van $1.141.151.807 USD. Solana is in de afgelopen 24 uur 1,88% gedaald.

Cosmos (ATOM)


Het project streeft naar een modulaire architectuur die gedecentraliseerde toepassingen demystificeert, waardoor blockchain-technologie minder ingewikkeld en uitdagend wordt voor ontwikkelaars. Daarnaast zorgt een Interblockchain Communicatie protocol ervoor dat blockchain netwerken makkelijker met elkaar kunnen verbinden om industriële fragmentatie te voorkomen.

Volgens CMC is de koers van Cosmos vandaag $18,98 USD, met een 24-uurs handelsvolume van $438.897.747 USD. Cosmos is in de afgelopen 24 uur 5,77% gedaald.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!