Windvane & KuCoin Ventures lanceren een fund van $100 om Web 3.0 te versterken

Victoria, Seychellen – KuCoin, een toonaangevend wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrency, heeft aangekondigd dat zijn durfkapitaaltak KuCoin Ventures en KuCoin NFT Marketplace-Windvane op 19 april 2022 een “Creators Fund” van $100 miljoen lanceren. Het fonds zal de NFT-projecten in een vroeg stadium ondersteunen en incuberen, waaronder kunst, sport, PFP’s, Aziatische cultuur, beroemdheden, GameFi, enz. Daarnaast zal dit fonds 99 uitstekende NFT makers uitnodigen om zich aan te sluiten bij de Windvane NFT marktplaats om de groei van Web 3.0 te versnellen.

Windvane is een gloednieuwe gedecentraliseerde NFT marktplaats aangedreven door KuCoin. Het biedt NFT-munten, handel, beheer, opslag en vele andere diensten. KuCoin NFT Marketplace – Windvane streeft ernaar een uitgebreid en zeer compatibel platform te creëren dat openlijk mainstream NFT-blockchains ondersteunt, zodat iedereen alle NFT’s op KuCoin cross-chain aggregator en one-stop-shopping voor ’s werelds beste NFT’s bij Windvane kan selecteren.

Het betreden van de NFT-ruimte

Het is een belangrijke stap voor KuCoin om de NFT ruimte te betreden met het lanceren van het “Creators Fund”. Jonge kunstenaars en makers van NFT’s kunnen middels het fonds aan hun talenten werken en deze aan het publiek laten zien via de gedecentraliseerde NFT marketplace. Dit gebeurt via het fund op een open, vrije, gelijkwaardige en democratische manier. Daarnaast zal het fund veelbelovende NFT projecten ondersteunen met sterke teams en innovatieve technologie. Dit past bij de ambitie van KuCoin om de ontwikkeling van de NFT ruimte te vermakelijken en bij te dragen aan het bouwen van een diverse Web 3.0 wereld.

Windvane zet zich daarnaast in voor het creëren van een uitgebreid en compatibel platform dat de mainstream NFT blockchains ondersteund. Voorbeelden hiervan zijn ETH, BSC en FLOW. Windvane zal het gebruikersverkeer van KuCoin en de ondersteuning van top KOL’s en communities bieden om INO projecten te helpen. INO staat voor Initial NFT Offering. De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, heeft hierover het volgende gezegd:

“In de huidige fase van KuCoin’s uitgebreide en diepgaande uitbreiding van de Web 3.0- en NFT velden en het verdiepen van het KuCoin ecosysteem, zal de lancering van een $100 miljoen ‘Creators Fund’ ongetwijfeld een sterke impuls geven aan ons ontwikkelingsproces. Het ‘Creators Fund’ van $100 miljoen zal NFTmakers en  projecten ondersteunen, die de metaverse-infrastructuur verder zullen consolideren. We zijn blij om de snelle ontwikkeling van NFT’s te zien en hun integratie met sport, cultuur, games, beroemdheden, enz.

KuCoin NFT Marketplace Windvane wil Web 2.0 en Web 3.0 overbruggen door meer makers te ondersteunen bij het lanceren van hun NFT’s of projecten en een meer geïntegreerde NFT wereld te creëren met een lagere toetredingsdrempel voor gebruikers. “

Hieraan heeft Justin Chou, de Chief Investment Officer van Kucoin Ventures, het volgende toegevoegd:

“KuCoin NFT Marketplace Windvane is een opkomende markt. Met zijn user-first en community-driven missie zal Windvane Web 3.0 makers wereldwijd ondersteunen om een revolutie teweeg te brengen in de NFT industrie. We zijn verheugd om samen te werken met Windvane om het ‘Creators Fund’ van $ 100 miljoen te lanceren, waarvan we geloven dat het gebruikers, makers, communities en projectoprichters in de Web 3.0-wereld ten goede zou komen.”

Tegelijkertijd zal KuCoin NFT Marketplace Windvane een reeks activiteiten lanceren om de lancering van het platform te vieren.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is een wereldwijde cryptocurrency exchange voor meer dan 600 digitale activa. Het biedt momenteel Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, Staking en Lending aan zijn 10 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s over de hele wereld. In 2018 verzekerde KuCoin zich van $20 miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix Partners. Volgens CoinMarketCap is KuCoin momenteel een van de top 5 crypto-exchanges. Forbes noemde KuCoin ook één van de beste crypto exchanges voor 2021. In 2022 riep The Ascent KuCoin uit tot de beste crypto-exchanges en apps voor liefhebbers.

Over KuCoin NFT Marketplace Windvane

KuCoin NFT Marketplace Windvane is een meer open en inclusieve gedecentraliseerde NFT marktplaats aangedreven door KuCoin, die zal dienen als een drijvende kracht in de industrie. Voor KuCoin is het toegewijd aan het creëren van een uitgebreid en zeer compatibel platform dat openlijk mainstream NFTblockchains zal ondersteunen. Daarom is Windvane gemachtigd om het enorme gebruikersverkeer van KuCoin en de ondersteuning van top KOL’s en gemeenschappen aan te bieden om projecten INO te helpen. Wat klanten betreft is Windvane als een gedecentraliseerde marktplaats met lage toetredingsdrempels waarvan de gegevensopslag zeer veilig zal zijn. Er is altijd een project waar je optimistisch over bent op dit platform dat verschillende soorten hoogwaardige projecten samenbrengt.

Over KuCoin Ventures

KuCoin Ventures is een toonaangevende investeringstak van KuCoin Exchange die tot doel heeft te investeren in de meest disruptieve cryptocurrency en blockchain projecten in het Web 3.0 tijdperk. Met de toewijding om Crypto / Web 3.0 Builders te versterken met Deep Insights en Global Resources, is het ook een gemeenschapsvriendelijke en onderzoeksgestuurde full-stage corporate venture die zich richt op DeFi, Game-Fi, Web 3.0, infrastructuur, en nauw samenwerkt met zijn portfolio projecten tijdens de reis van ondernemerschap.

  • Contact:
  • Ashley Wang
  • media@kucoin.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!