Analist: Deze altcoin gaat een rally maken van 900%

Een op de voet gevolgd cryptostrateeg en handelaar onthult één altcoin die volgens hem een rally van 900% zou kunnen noteren, terwijl hij zijn vooruitzichten op Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) bijwerkt.

Bitcoin en Ethereum binnenkort op voor een nieuwe rally?

Pseudoniem crypto-analist Credible vertelt zijn 327.800 Twitter-volgers dat hij verwacht dat Bitcoin zal corrigeren tot zo laag als $38.000 voordat het een nieuwe rally start:

“Nu tegen onze weerstandsregio aan. [Ik] zou vanaf hier snel een pullback naar minstens $39k verwachten. Nogmaals, dit is slechts een basisvorming hier voor een full-on ommekeer, naar mijn mening. BTC.”

Image
Bron: Credible/Twitter


Op het moment van schrijven wisselt Bitcoin voor $39.555 van hand.

Next up is het toonaangevende smart contract platform Ethereum, waarvan Credible voorspelt dat het de komende maanden een driehoeksstructuur zal vormen alvorens boven de $4.000 te breken:

“ETH neemt een adempauze zoals verwacht na mijn laatste tweet erover. Ik zou uitkijken naar $2.500-$2.800 voor spot buys als ik geïnteresseerd ben in het aanvullen en/of opbouwen van een ETH positie.”

Image
Bron: Credible/Twitter


Ethereum wordt gewaardeerd op $2.941 op het moment van schrijven.

De laatste munt op de radar van de handelaar is Curve (CRV), het governance token van stablecoin-georiënteerde decentrale exchange Curve Finance.

Om kort uit te leggen wat Curve Finance is: Curve Finance is een decentralized exchange (DEX), dat wil zeggen een gedecentraliseerde exchange, die is opgezet om het handelen in stablecoins te ondersteunen.

Volgens de crypto-analist zit de bodem er al in voor CRV, en verwacht hij dat de munt een enorme rally gaat doormaken:

“Yup beide winnaars naar mijn mening! 10x voor CRV ja. Zou graag een 10x op CVX zien vanaf hier maar dat is $300 dus zal meer een uitdaging zijn vanaf de huidige niveaus dan 10x op CRV.”

Kortom, de analist verwacht voor zowel Ethereum als Bitcoin een kleine correctie en vervolgens een mooie rally omhoog. Voor CRV voorspelt hij een hele mooie toekomst: tot wel 10x van het huidige prijsniveau.